Strelec nádherného gólu Mak: Bolo trošku sklamanie, že som nehral od začiatku, ale...

Slovan Bratislava zvíťazil v úvodnom zápase 3. predkola Ligy majstrov nad APOEL-om Nikózia 2:0. V nadstavenom čase striedajúci Mak obaľovačkou ...
  • Zdroj: Facebook/ŠK Slovan Bratislava

Slovan Bratislava zvíťazil v úvodnom zápase 3. predkola Ligy majstrov nad APOEL-om Nikózia 2:0. V nadstavenom čase striedajúci Mak obaľovačkou prekonal Beleca a Tehelné pole dostal do tranzu - 2:0. Domáci sa po taktickom výkone priblížili k postupu do play off.

Tigran Barseghjan oslavuje gól.
Slovan blízko k ďalšiemu postupu: Belasí neinkasovali a na Cyprus idú s dvojgólovým vedením Zobraziť článok

hlasy po zápase /STVR/:
Vladimír Weiss st., tréner Slovana: "Bol to ťažký zápas so súperom, ktorý je veľmi silný na lopte, čo dokázal, aj keď si nevypracoval veľké šance. My sme boli trpezliví a pozorní v obrane. je o dobrý výsledok, ale všetko je otvorené. Tam budeme bojovať o život, oni kvalitu majú a tam budú mať aj takú kulisu ako my tu."
 

Róbert Mak, strelec druhého gólu Slovana: "Bolo trošku sklamanie, že som nehral od začiatku, ale cítil som, že keď dnes nastúpim dám gól. Mohol som dať aj dva, ale podaril sa ten prvý a vyšlo to nádherne. Pred vypredaním štadiónom doma je to niečo špeciálne."

 

Juraj Kucka, stredopoliar Slovana: "APOEL potvrdil, že má dobré mužstvo, nič nám neuľahčil. Bol to náročný zápas, ale dobrý výkon z našej strany. Myslím, že sme ho až na pár vecí mali pod kontrolou a vytvorili sme si dosť šancí. Nikto nechcel spraviť chybu, ale my sme sa stále snažili a hrali až do konca. A práve v závere sme prikrášlili skóre. Do Nikózie ideme bojovať. Pokiaľ predvedieme našu hru a budeme organizovaní, mali by sme to zvládnuť."

Odporúčame z TIVI.sk