Strelkyňa Danka Barteková odkryla súkromie: Dôležitý okamih tesne pred odletom

Stále si vyčíta finále, ale na druhej strane je spokojná a šťastná! Úspešná strelkyňa Danka Barteková (39) síce nezískala pod piatimi ...
  • Zdroj: Martin Domok

Stále si vyčíta finále, ale na druhej strane je spokojná a šťastná! Úspešná strelkyňa Danka Barteková (39) síce nezískala pod piatimi kruhmi v Paríži druhú svoju medailu po Londýne 2012 (bronz), ale na ľavej ruke má najväčší drahoham.

FOTOGALÉRIA: Danka Barteková

Denníku Nový Čas potvrdila, to čo sa v zákulísi pošuškávalo, že sa tesne pred odletom na letný hry zasnúbila so svojim partnerom Patrikom Hrbekom (32).

Ako s odstupom času hodnotíte šieste miesto vo finále skeetu?

- Stále sa mi to prehráva v hlave. Mám ten dvojstrel stále na mysli, stále si hovorím dokolečka, čo som mohla urobiť inak, ale čas už človek nevráti. Na druhej strane som sa s tým už aj nejako zmierila, predsa to beriem tak, že som sa dostala na olympiáde do finále. Bolo to vydreté finále a som zato veľmi vďačná. Nemala som totiž ideálny rok, nič mi nevychádzalo. Bola to moja piata olympiáda v kariére a po druhýkrát sa mi podarilo postúpiť do finále.

Tajmuraz Salkazanov je poslednou slovenskou nádejou na medailu.
Posledná nádej pre Slovensko! Biednu medailovú žatvu z Paríža môže zachrániť rodák z Ruska Zobraziť článok

Vravíte, že piata olympiáda za sebou. Ako to to obdobie hodnotíte?

- Mám za sebou takmer 20 rokov skvelej jazdy. Musím povedať, že to raz bolo horu, potom dolu. Bolo aj obdobie, keď som chcela zo streľbou skoncovať, ale stále som tu a ešte nekončím (smiech).

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk