Strelkyňa Danka Barteková odkryla súkromie: Dôležitý okamih tesne pred odletom

Stále si vyčíta finále, ale na druhej strane je spokojná a šťastná! Úspešná strelkyňa Danka Barteková (39) síce nezískala pod piatimi ...
  • Zdroj: Martin Domok

Stále si vyčíta finále, ale na druhej strane je spokojná a šťastná! Úspešná strelkyňa Danka Barteková (39) síce nezískala pod piatimi kruhmi v Paríži druhú svoju medailu po Londýne 2012 (bronz), ale na ľavej ruke má najväčší drahoham.

Takže budú aj letné hry v Los Angeles v roku 2028?

- Ako som už povedala, nechcem teraz nič dopredu hovoriť. Viem, čo ten olympijský cyklus obnáša, koľko driny a potu je za tým. Keď prídem domom a budem mať chladnú hlavu, tak sa rozhodnem. Možno si naozaj poviem, že Los Angeles je môj a pôjdem na šiestu olympiádu.

Pred pár dňami sa pod Eiffelovou vežou zasnúbila kajakárka Eliška Mintálová…

- Gratulujem.

Hrdá mama ukazuje zbierku medailí svojej dcéry.
Mama Andrea spomína na dcérine začiatky: Bábiky odmietala, na Vianoce chcela samopal! Zobraziť článok

Ale aj na vašej ruke vidieť krásny prsteň. Zasnúbili ste sa tiež v Paríži?

- Už to môžem prezradiť, lebo viacero ľudí z nášho okolia už o tom vedia. Áno, som čerstvo zasnúbená, ale nestalo sa to na olympiáde, ale tesne predtým. Musím povedať, že osobná pohoda mi veľmi pomohla a aj vďaka tomu som postúpila do finále. Mala som tu po svojom boku priateľa Patrika, ktorý mi veľmi pomohol, rovnako ako aj môj tím, ktorý som si vytvorila a je skvelý. Neviem si predstaviť, žeby som tu Patrika nemala.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk