Olympijský festival na Kuchajde vrcholí: Finiš s Kuzminovou, Volkom i hokejistami

BRATISLAVA - Najviac slovenských športových hviezd nestretnete v týchto dňoch v Paríži, ale na bratislavskej Kuchajde. Tam súbežne so ...
  • Zdroj: ik

BRATISLAVA - Najviac slovenských športových hviezd nestretnete v týchto dňoch v Paríži, ale na bratislavskej Kuchajde. Tam súbežne so súťažami pod Eiffelovkou prebieha olympijský festival. Na ňom však môžete stretnúť nielen osobnosti z letných športov a olympionikov, ktorí sa vracajú domov, ale aj hviezdy zo zimných športových odvetví. Program do konca týždňa je ešte bohatý.

To však ešte bude pokračovať do konca týždňa. Už dnes zavíta na Kuchajdu najúspešnejšia slovenská olympionička Anastasia Kuzminová. Okrem športovania bude rozdávať podpisy a fotografie s bojovníčkou Monikou Chochlíkovou. Štvrtok bude venovaný predovšetkým atletike. Na festival zavítajú i známe mená ako šprintér Ján Volko a jeho trénerka Naďa Bendová.

Zaľúbený tenisový pár Lukáš Klein a Anna Karolína Schmiedlová počas OH v Paríži
Tenistku Schmiedlovú privítali ako hrdinku: Annu Karolínu milujú doma aj v zahraničí! Zobraziť článok

V piatok vystúpi na pódiu so svojou Citronádou Richard Lintner, pričom o deň nato sa bude pokračovať v hokejových aktivitách a podpisy prídu rozdávať aj Martin Fehérváry či Adam Sýkora.

Jakub Grigar obsadil v disciplíne kajak kros 6. miesto.
Tvrdé slová Grigara o kanoistike na Slovensku: Ignorujeme trendy a svet nám uteká! Zobraziť článok

Aktivity SOŠV podporujú exkluzívny partner Tipos, generálni partneri 4F a Veolia, hlavní partneri Allianz a Seps a partner Kaufland. 

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk