Olympijský festival na Kuchajde vrcholí: Finiš s Kuzminovou, Volkom i hokejistami

BRATISLAVA - Najviac slovenských športových hviezd nestretnete v týchto dňoch v Paríži, ale na bratislavskej Kuchajde. Tam súbežne so ...
  • Zdroj: ik

BRATISLAVA - Najviac slovenských športových hviezd nestretnete v týchto dňoch v Paríži, ale na bratislavskej Kuchajde. Tam súbežne so súťažami pod Eiffelovkou prebieha olympijský festival. Na ňom však môžete stretnúť nielen osobnosti z letných športov a olympionikov, ktorí sa vracajú domov, ale aj hviezdy zo zimných športových odvetví. Program do konca týždňa je ešte bohatý.

FOTOGALÉRIA: Festival na Kuchajde

V prvý víkend festivalu to úsmevne odpálil hokejista Juraj Slafkovský, ktorý ukázal, že mu to ide iba na zamrznutej vode, keďže pri skúške vodného slalomu sa po prevrátení kajaka vykúpal v jazere. Športové osobnosti si však podávali na festivalových bránach kľučku aj naďalej. Prišli golfista Rory Sabbatini, bratia Žampovci, cyklista Filip Polc, kajakárky Jana Dukátová a Martina Kohlová, a hlavne sa po návrate ukázali naši olympionici na čele s bronzovým Matejom Beňušom. Okrem toho nechýbal bohatý kultúrny, zábavný, vzdelávací a športový program pre všetkých.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk