Najsexi športovkyňa dostala padáka z olympijskej dediny: Dôvodom bol nočný záťah!

Paraguajská plavkyňa Luana Alonsová (20) musela predčasne opustiť svoju výpravu i olympijskú dedinu. Čo pôvabná Juhoameričanka vyparatila?

Paraguajská plavkyňa Luana Alonsová (20) musela predčasne opustiť svoju výpravu i olympijskú dedinu. Čo pôvabná Juhoameričanka vyparatila?

Fotogaléria

Dvadsaťročná pretekárka skončila na olympiáde hneď v kvalifikácii, keď v súťaži na 100 m motýlika nepostúpila do semifinále. Po pretekoch šokovala svet rozhodnutím, že končí profesionálnu kariéru.

Venovať sa bude štúdiu politológie na univerzite v Spojených štátoch. „Plávaniu som dala kus svojho života a nevymenila by som ho za nič na svete," napísala na sociálnej sieti Instagram Alonsová, ktorú médiá považujú za najkrajšiu športovkyňu OH. 

Napriek tomu si ešte chcela užiť atmosféru olympijského Paríža a plánovala byť súčasťou paraguajskej výpravy až do záverečného ceremoniálu. Voľný čas využila na spoznávanie mesta, vychutnávanie dobrého jedla a zábavy.

Po jedno nočnom výlete, počas ktorého navštívila aj Disneyland, prišla okamžitá reakcia od paraguajskej výpravy. Plavkyňa mala dostať správu, aby opustila olympijskú dedinu. A tak sa aj stalo.  

„Jej prítomnosť vytvorila nevhodnú atmosféru v paraguajskom tíme. Ďakujeme jej za dodržiavanie našich pokynov, pretože hneď po našej výzve dobrovoľne strávila ďalšiu noc mimo olympijskej dediny,“ povedala vedúca paraguajskej delegácie Larissa Schaererová, no presne nešpecifikovala, čo znamená „vytváranie nevhodnej atmosféry“. Alonsová sa už nachádza v USA. Viac vo FOTOGALÉRII!

Taliansky plavec Thomas Ceccon získal na 100 m znak zlatú medailu.
Z olympijského víťaza bezdomovec? Taliansky plavec Ceccon je hitom internetu Zobraziť článok

NNa pódiu si vychutnal šampanské.
Beňuša na Slovensku čakalo dojemné privítanie: Šampanské, transparenty a stovky autogramov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk