Z olympijského víťaza bezdomovec? Taliansky plavec Ceccon je hitom internetu

Dal si z chrbta dole batoh, vyzul si tenisky, položil na zem uterák a v parku vedľa lavičky si ľahol. Taliansky plavec Thomas Ceccon ...
  • Zdroj: SITA/AP

Dal si z chrbta dole batoh, vyzul si tenisky, položil na zem uterák a v parku vedľa lavičky si ľahol. Taliansky plavec Thomas Ceccon (23) si získal pozornosť fanúšikov.

FOTOGALÉRIA: Thomas Ceccon

Olympijský víťaz na 100 m znak by určite takú pozornosť nezískal vďaka svojmu víťazstvu. O všetko sa postaral kanoista Husein Alirez zo Saudskej Arábie, ktorý plaveckú hviezdu natočil na video a to potom zavesil na sociálnu sieť. No a zábery, ako zlatý medailista spí v parku a vyzerá ako bezdomovec sa okamžite stali hitom internetu.

 

 

Hneď vyplávala na povrch informácia, že Ceccon sí vonku ako bezdomovec preto, že v izbe v olympijskej dedine je mu príliš teplo.

Jakub Grigar obsadil v disciplíne kajak kros 6. miesto.
Tvrdé slová Grigara o kanoistike na Slovensku: Ignorujeme trendy a svet nám uteká! Zobraziť článok

„V dedine nie je žiadna klimatizácia, takže je tu teplo. Aj jedlo je hrozné,“ prehlásil taliansky plavec. „Veľa športovcov sa kvôli tomu odsťahovalo. Nie sú to žiadne výhovorky, ale realita, o ktorej každý vie. V noci aj popoludní je ťažké spať. Keď som doma, popoludní si väčšinou pospím. Tu sa mi to kvôli teplu a hluku nedarí,“ prehlásil.  

Tréner si spolu so zverenkou užili chvíle úspechu v Slovenskom dome.
Schmiedlovej tréner Simon o fanúšikoch: Pred turnajom nás hanili... Zobraziť článok

S dvoma medailami

Ceccon na olympiáde už skončil. Okrem zlata na 100 m znak získal aj bronzovú medailu v štafete na 4x100 m voľný spôsob.    

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk