Bellingham nahneval Ancelottiho: Nebral mu telefón, nabonzoval ho až Vinicius!

Začiatok španielskej futbalovej LaLigy je už za rohom, čo znamená, že futbalisti z tejto súťaže sa už naplno pripravujú.

Začiatok španielskej futbalovej LaLigy je už za rohom, čo znamená, že futbalisti z tejto súťaže sa už naplno pripravujú.

Fotogaléria

Výnimkou niesú ani futbalisti tímu úradujúceho majstra z Realu Madrid, no niekoľko hráčov klubu sa do prípravy ešte stále nezapojilo. Jedným z nich je aj hviezdny anglický stredopoliar Jude Bellingham (21), ktorý dostal po skončení majstrovstiev Európy dlhšie voľno.

Ten si posledné voľné dni pred štartom futbalového kolotoča spríjemnil pobytom v Miami, kam sa aj so svojimi kamarátmi vybral na dovolenku. Fanúšikovia "bieleho baletu" sú však zvedaví, ako to bude s návratom Bellinghama do tímu a tejto otázke sa už nedokázal viac vyhýbať ani tímový kouč Carlo Ancelotti (65).

„Včera som sa nahneval na Bellinghama, ktorý je stále na dovolenke. Niekoľkokrát som mu volala a on to nebral. Tak som povedal Viniciusovi, aby mu zavolal. Jude mu to okamžite zdvihol. Vini mi predal telefón a potom sme sa porozprávali,“ povedal 65-ročný tréner s úsmevom na tvári.

Na záver taktiež uviedol, že anglický záložník by mal byť tímu k dispozícii ihneď v prvom súťažnom zápase.

Francúzsko chce, aby bola olympiáda dokonalá.
Otrasná vizitka pre Francúzov: Kanaďan sa po opustení rieky 10-krát povracal! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk