Šialenstvo v Slovenskom dome: Fanúšikovia sa nevedeli od Sagana odtrhnúť!

Hotové šialenstvo! To sa strhlo medzi fanúšikmi vďaka návšteve Petra Sagana v Slovenskom dome na OH 2024 v Paríži. Legendárny slovenský ...
  • Zdroj: Martin Domok

Hotové šialenstvo! To sa strhlo medzi fanúšikmi vďaka návšteve Petra Sagana v Slovenskom dome na OH 2024 v Paríži. Legendárny slovenský cyklista vyhovel žiadostiam o autogramy či spoločné fotky.

FOTOGALÉRIA: Sagan slovenský dom OH 2024

Legendárny slovenský cyklista Peter Sagan sa pokúšal prebojovať na olympijské hry v Paríži v horskej cyklistike, čo sa mu nepodarilo. Napokon však na OH 2024 predsa len zavítal! Ako špeciálny hosť odštartoval preteky v cestnej cyklistike. Následne sa večer po 18. hodine trojnásobný majster sveta presunul do Slovenského domu, kde rozpútal medzi fanúšikmi hotové šialenstvo! Neodmietol žiadosti o autogram či spoločnú fotku.

Peter Sagan si užil olympijský Paríž

"V prvom rade som rád, že som mohol stráviť v Paríži jeden deň a ako čestný hosť som odštartoval cestné preteky cyklistov," uviedol Sagan. "Hoci som mal dosť veľa mediálnych povinností, tak som si preteky veľmi užil v pozícii fanúšika. A musím zložiť aj poklonu nášmu jazdcovi Lukášovi Kubišovi, ktorý obsadil v silnej konkurencii výborné 29. miesto,“ dodal.

Peter Sagan a Peter Zánický.
Peter Zánický o konci svojho exzverenca Sagana: Aký bude mať Peťo cyklistický dôchodok?! Zobraziť článok

Sagan priznal, že Paríž bude mať v jeho srdci navždy špeciálne miesto. Rekordných sedemkrát zvíťazil v bodovacej súťaži Tour de France a navyše v hlavnom meste Francúzska sa narodil jeho syn Marlon. "Je to moja srdcovka. Narodil sa mi tu syn Marlon a sedemkrát ma tu dekorovali do zeleného dresu. Celkovo sa mi Paríž páči ako mesto, ale už menej ako dojazdové miesto na Tour de France,“ reagoval so svojím typickým humorom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk