Pastrňákova svadba na Hvare: Nevesta ako z rozprávky, miliónové prstene a prominentní hostia!

Ide mu karta! Hviezdny český hokejista David Pastrňák vystrelil vo finále pre svoju krajinu zlato na domácich majstrovstvách sveta v ...
  • Zdroj: instagram/davidpastrnak

Ide mu karta! Hviezdny český hokejista David Pastrňák vystrelil vo finále pre svoju krajinu zlato na domácich majstrovstvách sveta v Prahe a teraz si užil svadbu ako z rozprávky na chorvátskom ostrove Hvar.

FOTOGALÉRIA: David Pastrňák

Český hokejový útočník David Pastrňák prežíva nádherné životné obdobie! Karta mu ide v športe, aj osobnom živote. Bol to práve Pastrňák, kto v 50. minúte finálového zápasu proti Švajčiarsku strelil zlatý gól na domácich majstrovstvách sveta v Česku. A teraz si užil ďalší moment, na ktorý do konca svojho života určite nezabudne.

Rozprávková svadba na Hvare

Na chorvátskom ostrove Hvar mal svadbu s dlhoročnou švédskou priateľkou Rebeccou. Svoje áno si povedali v Katedrále svätého Štefana. Nevesta mala na sebe nádherné biele šaty s dlhou vlečkou, vyzerala ako z rozprávky. Hviezdny útočník Bostonu Bruins prišiel k oltáru s ročnou dcérkou Freyou Ivy v náručí a bol v obleku béžovej farby.

Ako informuje český Blesk, na svadbe Pastrňáka v Chorvátsku nechýbala plejáda prominentných hostí z hokejového prostredia, napríklad Radko Gudas, Jakub Voráček, Petr Mrázek, David Krejčí, Pavel Zacha či Brad Marchand. Hoci Pastrňák zatajoval bližšie podrobnosti o svadbe, prezradil, že pozvaná je necelá stovka hostí a v svadobnom menu nebude chýbať tradičná česká knedličková polievka.

Podľa informácií portálu eXtra.cz boli svadobní hostia ubytovaní v luxusnom 5-hviezdičkovom hoteli Hvar Heritage Hotel, ktorý sa nachádza pri pláži a neďaleko centra. Cena za jednu noc v tomto luxuse vychádza minimálne na viac ako tisíc eur. A Pastrňák nešetril ani na svadobných prsteňoch. Tie kúpil s Rebeccou počas prechádzky prestížnou Parížskou ulicou v Prahe v ALO Diamonds.

Michal Kempný sa cez víkend oženil. Jeho manželkou sa stala krásna Nocola.
Ďalšia svadba čerstvého svetového šampióna: Kempný pozval na hostinu aj Mariána Hossu Zobraziť článok

Luxusné svadobné prstene

"Ako tu nežijeme, tak nepoznáme veľa obchodov. Šli sme okolo ALO Diamonds, Becca mi povedala, aby sme sa šli pozrieť dnu. Nepoznali sme vôbec históriu značky. Pozreli sme sa na dva, tri prstienky. Jeden jej sedel a veľmi sa jej páčil. Boli sme nerozhodní, ale slečny, ktoré tu pracujú, povedali: Keď si beriete Čecha, tak by bolo krásne mať prstienok z českej firmy," opisoval Pastrňák pre české médiá, ako sa zrodil nákup svadobných prsteňov.

Dvojica si vybrala luxusné diamantové prstene "Sheer Elegance" z kolekcie Creoles z ponuky spomínanej českej firmy ALO Diamonds. "Šperk je vyrobený z bieleho zlata, ktorý je celý obložený diamantmi v prvotriednej kvalite. Prsteň sa hodí k noseniu spoločne so zásnubným prsteňom, podľa toho to Pastrňákovci aj vyberali, aby mohla nosiť zásnubný aj svadobný prsteň dohromady. Výber bol v podstate náhoda, v Parížskej ulici hľadali ten pravý, čo sa Rebecce bude páčiť. Padol jej hneď do oka a tiež aj presne na prsteníček ľavej ruky," prezradila česká firma pre eXtra.cz.

David Pastrňák a jeho oslava s majstrovskou trofejou.
Pastrňák sa dočkal odpovede: Šéf NHL vysvetlil, prečo Česko chýba na turnaj štyroch krajín Zobraziť článok

Spomínaný luxusný kúsok sa podľa ich oficiálnej stránky pohybuje v cene od cca. 12-tisíc eur. Pre hviezdneho útočníka NHL to nie je žiadny problém, keďže s ročným platom 11,25 mil. dolárov patrí medzi najlepšie zarábajúcich hokejistov zámorskej profiligy. "Tento typ prsteňa je veľmi obľúbený a nadčasový, preto ho máme vo výbere v bielom, žltom a ružovom zlate, v rôznych šírkach a teda veľkostiach diamantov," dodáva česká firma.

Šperk je vyrobený z bílého zlata, který je kolem dokola osázený diamanty v prvotřídní kvalitě. Prsten se hodí k nošení společně se zásnubním prstenem, tak to také Pastrňákovi vybírali, aby mohla nosit zásnubní i snubní prsten dohromady. Výběr byl v podstatě náhoda, v Pařížské ulici hledali ten pravý, co se Rebecce bude líbit. Padl jí hned do oka a také i přesně na prsteníček levé ruky,"

Zdroj: https://www.extra.cz/tajemstvi-snubniho-prstenu-davida-pastrnaka-a-jeho-rebeccy-skvost-z-bileho-zlata-osazeny-diamanty-17781

David Pastrňák tvorí pár s krásnou Švédkou Rebeccou od roku 2018. V roku 2021 prežili veľmi bolestivú ranu, keď im po šiestich dňoch od pôrodu zomrel syn Viggo. Minulý rok v lete sa im narodila dcéra Freya Ivy.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk