Schmiedlová po prehre v náručí partnera Kleina: Bohužiaľ, nezažil moje víťazné zápasy...

Napriek prehre v dueli o bronz sa Anna Karolína pár desiatok minút po stretnutí už usmievala. V areáli Rolanda Garrosa sedela na lavičke ...

Napriek prehre v dueli o bronz sa Anna Karolína pár desiatok minút po stretnutí už usmievala. V areáli Rolanda Garrosa sedela na lavičke práve v spoločnosti svojho priateľa, s ktorým horlivo diskutovala o stretnutí a o tom, čo za posledný skvelý týždeň zažila.

Fotogaléria
Hoci dosiahla najväčší úspech v kariére, na medailu nesiahla. Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová (29) prehrala na olympiáde v Paríži duel o bronz s Poľkou Igou Swiatekovou (23) 2:6 a 1:6. Po stretnutí našla útechu v náručí svojho priateľa Lukáša Kleina (26). 
Schmiedlová obsadila na OH v Paríži 4. miesto.
Prvé slová Schmiedlovej po prehre v zápase o bronz: Bol to najťažší, ale najkrajší týždeň v kariére! Zobraziť článok
 
Slovenská tenistka bola po stretnutí pochopiteľne sklamaná, no na druhej strane si uvedomuje, že dosiahla obrovský úspech. „Samozrejme, že je tam smútok, pretože skončiť na olympiáde na 4. mieste bez medaily nie je až také príjemné. Ale na druhej strane, keby mi niekto pred štartom turnaja povedal, že budem štvrtá, tak by som to brala. Je to pre mňa veľký úspech, aj bez tej medaily,“ povedala Anna Karolína slovenským médiám.
 
Košická rodáčka na olympijskom turnaji vyradila hráčky ako Jasmine Paoliniová či Barbora Krejčíková, no v semifinále a v stretnutí o bronz bola už na svoje súperky prikrátka. Schmiedlová však pobláznila Slovensko a priamo v Paríži jej fandili počas týždňa napríklad prezident Peter Pellegrini či lyžiarka Petra Vlhová.
 
Na posledné dve stretnutia prišiel už aj jej priateľ - tenista Lukáš Klein. „Vedela som, že príde. Jemu turnaj v Portugalsku nevyšiel, tak ma mohol prísť podporiť. Bohužiaľ, však nezažil moje víťazné zápasy...“ povzdychla si naša tenistka.
 
Napriek prehre v dueli o bronz sa Anna Karolína pár desiatok minút po stretnutí už usmievala. V areáli Rolanda Garrosa sedela na lavičke práve v spoločnosti svojho priateľa, s ktorým horlivo diskutovala o stretnutí a o tom, čo za posledný skvelý týždeň zažila. Zaľúbený párik si vychutnával spoločné chvíľky a nechýbali ani nežné objatia. Okrem toho však slovenská tenistka ochotne vyhovela aj okoloidúcim priaznivcom, ktorí sa s ňou chceli zvečniť na pamiatku.

 
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk