Utajená svadba Ronalda s Georginou? Pozorní fanúšikovia si TOTO všimli na videu

Je ženatý či nie? Táto otázka už dlhšie vyvoláva špekulácie medzi novinármi i fanúšikmi futbalovej hviezdy Cristiana Ronalda (39). Podľa ...
  • Zdroj: Instagram/georginagio

Je ženatý či nie? Táto otázka už dlhšie vyvoláva špekulácie medzi novinármi i fanúšikmi futbalovej hviezdy Cristiana Ronalda (39). Podľa vyjadrenia jeho partnerky Georginy Rodríguezovej (30) v dokumente „Som Georgina“ na svadbu myslí krásna sexica už dlho.

FOTOGALÉRIA: Georgina Rodriguezová

Portugalský futbalista, ktorý má s Georginou dve deti Alany (6) a Belly (2) si ale dáva načas. Alebo sa tak iba tvári?

Posledné slová jedného z najlepších futbalistov histórie totiž vzbudili podozrenie, že svadbu perfektne utajil! Výrobca hodiniek Whoop totiž na sociálnej sieti zverejnil video, na ktorom Ronaldo hovorí o cvičení. Na záberoch ukazuje svoju domácu posilňovňu, v ktorej si rád zacvičí aj so svojou partnerkou Georginou.

Georgina Rodríguezová a Cristiano Ronaldo svoju lásku neskrývajú.
Partnerka Cristiana Ronalda zverejnila tajuplnú fotku: Je tehotná?! Zobraziť článok

„Keď netrénujem s klubom, rád cvičím doma so svojou manželkou,“ vraví hneď na začiatku videa Ronaldo. A práve túto veti su hneď všimli pozorní fanúšikovia. Oficiálne sa totiž žiadne správy o svadbe nikde neobjavili. Je teda z Ronalda ženáč?

Cristiano ani Georgina sa oficiálne k špekuláciám nevyjadrili. Dokonca ani Ronaldov hovorca. „V tejto chvíli nemôžem potvrdiť ani vyvrátiť, že sa Cristiano oženil s Georginou,“ uviedol pre americký portál Page Six. „Jednoducho to neviem,“ povedal.

Francúzsko vyradilo tím Portugalska po penaltovom rozstrele a postúpilo do semifinále.
Ronaldo si triumf na ME nezopakuje: V penaltovej dráme boli úspešnejší Francúzi! Zobraziť článok

Ťažko povedať, či hrá aj on hru mlčania, alebo iba Cristiano vo videu označil svoju polovičku Georginu za manželku, hoci žiadna svadba neprebehla. Indíciou k svadbe by ale mohla byť marcová fotografia z kostola, na ktorej Georgina stojí v bielych šatách a v ruke drží obrovskú kyticu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk