Attila Végh sa definitívne rozhodol: Koniec kariéry alebo trilógia s Vémolom?

Slovenský bojovník MMA Attila Végh spravil definitívne rozhodnutie a podelil sa o to so svojimi fanúšikmi a verejnosťou. Ukončí kariéru ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Slovenský bojovník MMA Attila Végh spravil definitívne rozhodnutie a podelil sa o to so svojimi fanúšikmi a verejnosťou. Ukončí kariéru alebo ho uvidíme tretíkrát v zápase s Karlosom Vémolom?

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Na toto rozhodnutie sa čakalo! Slovenský bojovník MMA Attila Végh prijal definitívne výzvu na trilógiu s českým rivalom Karlosom Vémolom. Po tom, ako v júni v Odvete storočia Végh prehral s Vémolom, bolo ich skóre na víťazné zápasy vyrovnané 1:1. Vémola po triumfe dal jednu rukavicu Attilovi Véghovi a druhú šéfovi organizácie OKTAGON MMA Ondřejovi Novotnému na znak toho, že jeho osud je v ich rukách.

Attila Végh chce trilógiu

Po zhruba dvoch mesiacoch sa Attila Végh rozhodol výzvu prijať a zverejnil video na sociálnych sieťach, v ktorom to oznámil verejnosti a svojim fanúšikom. "Prišiel čas, aby som vytiahol túto rukavicu, s ktorou si ma porazil na Edene. Je to medzi nami 1:1. To znamená, že nielen ty a ja sme na to zvedaví, ale celý národ je zvedavý, kto z nás dvoch je lepší bojovník," hovoril Attila Végh.

"Dúfam, že dostanem odpoveď na túto otázku. A dúfam, že do roka a do dňa sa naša trilógia zopakuje na takej veľkolepej akcii, akou bol Eden. Pretože náš zápas si zaslúži takú veľkoleposť. Čakám na tvoju odpoveď," prehodil pomyselnú loptičku na stranu Karlosa Vémolu. Ten už skôr dal najavo, že ak ho ešte niekedy uvidíme bojovať, tak jedine proti Véghovi. Tiež spolumajitelia organizácie OKTAGON MMA Ondřej Novotný a Pavol Neruda sa vyjadrili k možnosti tretieho zápasu pozitívne.

Vémola po výhre nad Véghom: Mám toho najväčšieho VTÁKA! VIDEO ako dôkaz Zobraziť článok

Očakáva sa, že tretí zápas medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom sa uskutoční budúci rok v lete na futbalovom štadióne. Zatiaľ zostáva otázkou, na akom. Odveta storočia bola na pražskom Edene, v prípade trilógie sa spomína aj možnosť uskutočnenia na niektorom slovenskom štadióne.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk