Aj slovenskí športovci si môžu ísť užiť nočný Paríž: Po súťaži zadarmo na striptíz!

Podniky v metropole Francúzska využívajú počas hier zvýšený počet turistov, aj preto chcú mnohé zaujať. Niektoré chcú však pomôcť aj ...
  • Zdroj: ig/cabaret.secretsquare

Podniky v metropole Francúzska využívajú počas hier zvýšený počet turistov, aj preto chcú mnohé zaujať. Niektoré chcú však pomôcť aj účastníkom olympiády, aby si oddýchli od stresu. Prím v tomto smere hrá kabaretný klub Secret Square neďaleko Víťazného oblúka. Tam môžu mnohí dosiahnuť svoj vrchol aj mimo súťažného diania...

FOTOGALÉRIA: Aj slovenskí športovci si môžu ísť užiť nočný Paríž

Podnik pripravil počas hier špeciálnu akciu. Vstupné 25 eur je totiž odpustené všetkým, ktorí majú niečo spoločné s olympijskými hrami. Čiže nielen športovci, ale aj členovia realizačných tímov či dokonca novinári. „Touto špeciálnou ponukou sme chceli, aby sa športovci cítili v Paríži vítaní a užili si u nás zábavu. Športovci môžu prísť k nám zažiť pravú atmosféru francúzskeho kabaretu,“ povedala pre SunSport komerčná asistentka klubu Defne.

Ako ďalej prezradila, pre návštevníkov je k dispozícii striptíz, jedlo a všetko potrebné na príjemný večer. „Môžu si kúpiť lístky na súkromné tance, ktoré sa odohrávajú vzadu, kde tanečnica končí úplne nahá – je to naozaj umelecké a krásne. Máme aj lístky na tanec pri stole, kde tanečnica príde priamo k stolu a predvedie tanec, ktorý sa končí hore bez,“ doplnila, ale nechcela prezradiť, ktorí športovci ich už navštívili.

Secret Square má povesť jedného z najlepších podnikov pre dospelých v Paríži. Otvára sa o 20.30 h. Reštaurácia je otvorená do polnoci, pričom olympijskí pracovníci a športovci dostávajú aj 20-percentnú zľavu na večeru.

Jakub Grigar vo finále K1.
Grigar po finále K1 neskrýval veľký smútok: Kvôli tejto chybe som prišiel o medailu! Zobraziť článok

Cenník v podniku

20 eur za pivo a nealko

35 eur za tanec pri stole

70 eur za súkromný tanec

5 000 eur za fľašu šampanského Dom Pérignon

6 000 eur za koňak Hennessy Timeless

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk