Kvalifikácia na ZOH štartuje už onedlho: Aký je program a ceny vstupeniek v Bratislave?

Letné OH v Paríži sú v plnom prúde, prípravy na nasledujúci športový sviatok sú však v plnej príprave. Už o necelý mesiac začína hokejová ...

Letné OH v Paríži sú v plnom prúde, prípravy na nasledujúci športový sviatok sú však v plnej príprave. Už o necelý mesiac začína hokejová kvalifikácia na zimné OH 2026, ktoré sa budú konať v dvoch talianskych mestách - Miláno a Cortina d'Ampezzo.

Fotogaléria

"Príďte sa schladiť na olympijskú kvalifikáciu! Program finálového turnaja v Bratislave o postup na ZOH 2026 do Milána je oficiálne potvrdený. Oddnes sú v predaji už aj lístky v sieti Ticketportal. Najlepšie vstupenky sa míňajú prvé a veľmi rýchlo, zakúpte si ich už teraz," napísal SZĽH na svoje sociálne siete.

SZĽH informoval i o cene vstupeniek. V sektoroch za bránkou si fanúšikovia na slovenský zápas kúpia lístok za 15 eur. Lepšie miesta na pozdĺžnych tribúnach sú k dispozícii za 20 eur, najdrahší lístok v sektoroch A4 a A10 s najlepším výhľadom na štadióne stojí 29 eur.

Pri vstupenkách na neslovenské stretnutia platia dve cenové kategórie. Miesto s lepším výhľadom stojí 20 eur, vstupenka za bránku 10 eur.

Pri neslovenských zápasoch platí, že najskôr pôjde do predaja výlučne spodný oval (všetky A sektory) v rámci Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Po ich vypredaní si fanúšikovia budú môcť zakúpiť lístky aj do horného oválu (všetky B sektory). Organizátori zároveň odporúčajú fanúšikom z Maďarska a Rakúska, aby si na duel so Slovenskom kupovali vstupenky prioritne do sektorov B11 a B12.

PROGRAM TURNAJA

ŠTVRTOK 29. AUGUSTA
14.00 Kazachstan – Maďarsko
18.00 Slovensko – Rakúsko

PIATOK 30. AUGUSTA
14.00 Kazachstan – Rakúsko
18.00 Maďarsko – Slovensko

NEDEĽA 1. SEPTEMBRA
14.00 Rakúsko – Maďarsko
18.00 Slovensko – Kazachstan

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk