Nepozerajú sa len na Šporara: Slovan hľadá posilu do útoku v Poľsku

Slovan je na prestupovom trhu tento rok aktívny. Belasí sa usilujú získanie posily do útoku. Hovorilo sa o hráčovi Celje, najviac sa ...

Slovan je na prestupovom trhu tento rok aktívny. "Belasí" sa usilujú získanie posily do útoku. Hovorilo sa o hráčovi Celje, najviac sa skloňuje meno Šporara a najnovšie má bratislavský klub zálusk na útočníka Legie Varšava.

Fotogaléria

Profil na sociálnej sieti X Slovan Insights informuje o záujme úradujúceho majstra o skúseného útočníka zo slovinským pasom. "Ako doplnenie ku Davidovi Strelcovi má Slovan záujem o 28-ročného slovinského útočníka Legie Varšava Blaža Kramera, ktorý má na konte aj 5 štartov za slovinský národný tím. Prvú ponuku mal poľský klub odmietnuť. O hráča sme mali záujem aj v minulosti, keď ešte pôsobil v Zürichu," píše sa v príspevku na sociálnej sieti.

Postupom do 3. predkola LM si Slovan zabezpečil aj pekný balík peňazí. Jeho tréner bude chcieť mužstvo posilniť, pričom priznal, že pretrváva záujem o slovinského útočníka Andraža Šporara, ktorý už na Tehelnom poli pôsobil. Ten by však mohol hrať za "belasých" až v skupinovej fáze LM. "Budem sa rozprávať s Kmotríkovcami a Robom Vittekom. Sadneme si a povieme, čo má zmysel pre klub. Nemá zmysel riešiť prestupy, ktoré neposilnia mužstvo," dodal Weiss st.

Ivan Kmotrík sa vyjadril o možnom príchode Anzraža Šporara pre STVR: "Naše rokovania s Panathinaikosom sú náročné, skomplikoval to aj fakt, že Andraž nastúpil v predkole EL, ale sme veľmi blízko k dohode a Šporar nie je problém, pretože a chce ísť domov. Povedal som to viackrát, že sa vráti a skúsime spolu zabojoval o LM a možno teraz je ten správny rok. Bol by pre nás výbornou voľbou, ale situácia sa skomplikovala a budeme to musieť zvážiť, že čo urobíme, aby to bolo v prospech klubu."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk