Hrá exmanželka Ralfa Schumachera divadlo? Šokujúca reakcia na sociálnej sieti

Pred pár týždňami mnohých zaskočil. Brat slávneho pilota F1 Michaela Schumachera (55) Ralf Schumacher (49) sa totiž priznal, že šťastie ...
  • Zdroj: Koláž ŠC/instagram

Pred pár týždňami mnohých zaskočil. Brat slávneho pilota F1 Michaela Schumachera (55) Ralf Schumacher (49) sa totiž priznal, že šťastie našiel v náručí muža, presnejšie svojho francúzskeho priateľa Etienna.

FOTOGALÉRIA: Cora Schumacherová

Kým od svojho syna Davida (22) sa dočkal veľkej podpory, jeho bývalá manželka Cora (47) reagovala zvláštne.

Prsatá Nemka zdieľala na sociálnej sieti fotografiu zo svadobného dňa, počas ktorého plakala. „Slzy odhaľujú viac ako slová,“ napísala k fotke. Že by bola až v takom šoku? Ralf pritom médiám tvrdil, že pre jeho priateľov a najbližších nie je správa o homosexualite žiadnou novinkou.

Ralf Schumacher (vľavo) priznal, že už dva roky tvorí pár s mužom.
Zoznámili sa v Monaku a nikdy sa nepohádali: Vyplávali detaily vzťahu Ralfa Schumachera! Zobraziť článok

Na príspevok Cory reagovalo mnoho ľudí. Niektorí píšu, že podľa nich ide iba o divadielko, iní sa snažia exmanželku Ralfa podporiť. „Nemyslím si, že si bola nútená si ho vziať. Peniaze, peniaze, peniaze... Čo je to teraz za divadlo?“ pýta sa komentujúca na sociálnej sieti.

Ralf, brat slávneho Michaela Schumachera, urobil nečakané priznanie.
Veľké odhalenie Ralfa Schumachera: Jasná reakcia syna Davida! Zobraziť článok

„Ako tu každý píše, že máš byť prosto šťastná za svojho bývalého a za všetkým urobiť bodku. Nikto nevie ako dlho bol na chlapov a či Cora možno celé tie roky nemusela mlčať. Nikto nepozná celý príbeh, tak sa prestaň správať, ako by teraz musela byť super šťastná iba preto, že on teraz je. Možno ona nikdy nebola, tak sa držte reality,“ pridal komentár ďalší sledujúci.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk