Drahý nočný výlet brazílskej plavkyne: Vyhadzov z olympiády, sexica hovorí o šikane!

Zvolila dosť nevšednú prípravu, za ktorú teraz pyká. Brazílska plavkyňa Ana Vieiraová (22) sa na piatkovej otváracej slávnosti olympijských ...
  • Zdroj: instagram/_anavieeiraa

Zvolila dosť nevšednú prípravu, za ktorú teraz pyká. Brazílska plavkyňa Ana Vieiraová (22) sa na piatkovej otváracej slávnosti olympijských hier v Paríži nezúčastnila.

FOTOGALÉRIA: Ana Vieiraová

Už v sobotu ju totiž čakali štafetové preteky na 4x100 m voľný spôsob a to bol dostatočný dôvod na jej absenciu. Lenže rodáčka zo Sao Paulo si povedala, že pred pretekmi nebude len tak nečinne polihovať na hotelovej izbe. Zlákal ju nočný Paríža a tak mladá plavkyňa vyrazila do francúzskej metropoly ochutnať nočný život.

Jej výlet sa však na druhý deň prevalil. A hoci v štafete štartovala, Brazílčanky skončila na 12. mieste, bola to jej olympijská bodka v Paríži.

Hostia si myslia, že to on varí halušky.
V Slovenskom dome robí čašníka Jamajčan: Čapujem pivo a ponúkam halušky! Zobraziť článok

Jej priateľ Gabriel Santos, ktorý bol so sexi Anou tiež v meste, sa za svoj čin ospravedlnil, Brazílsky olympijský výbor ho za nočný únik z olympijskej dediny „iba“ napomenul. Ana ale dopadla oveľa horšie. Z brazílskeho tímu bola s okamžitou platnosťou vylúčená. Má si pobaliť kufre a odletieť domov!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk