Drahý nočný výlet brazílskej plavkyne: Vyhadzov z olympiády, sexica hovorí o šikane!

Zvolila dosť nevšednú prípravu, za ktorú teraz pyká. Brazílska plavkyňa Ana Vieiraová (22) sa na piatkovej otváracej slávnosti olympijských ...
  • Zdroj: instagram/_anavieeiraa

Zvolila dosť nevšednú prípravu, za ktorú teraz pyká. Brazílska plavkyňa Ana Vieiraová (22) sa na piatkovej otváracej slávnosti olympijských hier v Paríži nezúčastnila.

„Športovkyňa neúctivým a agresívnym spôsobom napadla technické rozhodnutie výboru brazílskej reprezentácie,“ píše sa v prehlásení olympijského výboru juhoamerickej krajiny. K tomuto kroku zrejme prispel aj fakt, že Vieiraová ešte pred pretekmi kritizovala zloženie brazílskeho tímu na OH.

„Neprišli sme sa sem zabávať alebo si užívať dovolenku. Športovci pracujú pre Brazíliu a ich 200 miliónov daňových poplatníkov,“ dodal šéf brazískeho plaveckého tímu Gustavo Otsuka.

Matej Beňuš obsadil vo finále C1 tretie miesto a získal tak bronzovú medailu.
Fantastická správa: Slovensko má prvú medailu z Paríža! Zobraziť článok

Vieiraová, ktorá má na Instagrame viac ako 30-tisíc sledovateľov, sa k celému incidentu vyjadrila na sociálnej sieti. „Dokážem, že som sa nedopustila žiadnej chyby. Som ale bezmocná. Ako sa mám dohodnúť s výborom, keď som už podala sťažnosť na šikanu v tíme a nič sa nevyriešilo?“ sťažuje sa plavkyňa.

„Sľubujem, že poviem o všetkom, čo sa v Paríži deje. Dúfam, že budem môcť Brazíliu reprezentovať v plávaní aj naďalej, ale bude to chcieť trochu trpezlivosti,“ dodala.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk