Yamala mala podvádzať priateľka! Usvedčil ju TENTO záber v priamom prenose?

V týchto dňoch internetom otriasa kontroverzia okolo mladého futbalového talentu Lamine Yamala (17) zo Španielska. Počas nedávneho live ...

V týchto dňoch internetom otriasa kontroverzia okolo mladého futbalového talentu Lamine Yamala (17) zo Španielska. Počas nedávneho live streamu sa totiž objavilo na internete video, na ktorom je vidieť jeho priateľku v kompromitujúcej situácii.

Fotogaléria

Šokujúce zábery ukazujú dievčinu, ako sedí na kolenách cudziemu chlapcovi, pričom po španielsky rozpráva: „Prestaň, dostaneš ma do problémov.“

Fanúšikovia aj médiá začali okamžite špekulovať o tom, čo sa vlastne stalo. Video sa stalo virálnym a sociálne siete zaplavili komentáre, ktoré vyjadrujú podporu mladému futbalistovi.

Hlavný tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st..
Tréner Vladimír Weiss prosí pred odvetou s Celje fanúšikov: Bez vás to nepôjde! Zobraziť článok

Samotný krídelník Barcelony sa k celej záležitosti zatiaľ verejne nevyjadril, no jeden detail fanúšikom neušiel – Yamal už svoju priateľku na sociálnych sieťach nesleduje.

Video v každom prípade spôsobilo rozruch a vyvolalo otázky o vernosti a lojalite v ich vzťahu. Je možné, že išlo o nevinnú zábavu, ktorá bola nesprávne interpretovaná, alebo sa za týmto momentom skrýva viac? 

Pre mladého futbalistu je to nepochybne náročné obdobie. Jeho kariéra je na vzostupe a podobné osobné problémy môžu mať iba negatívny vplyv na jeho výkony na ihrisku.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk