Zhýralá olympijská párty: Divoké orgie, ovracané vlasy a išlo aj o život!

Počas olympijských hier je to poriadne divoké a o párty a nespútanej zábave, ktorá prebieha v olympijských dedinách kolujú doslova legendy. ...
  • Zdroj: Northfoto

Počas olympijských hier je to poriadne divoké a o párty a nespútanej zábave, ktorá prebieha v olympijských dedinách kolujú doslova legendy. Bývalé hráčky pozemného hokeja Ellen Hoogová a Naomi van Asová prehovorili o vlastnej skúsenosti z olympiády v Riu de Janeiro 2016.

Športovci vo vrcholnej forme, po štvorročnom maximálnom tréningovom zaťažení, pod obrovským tlakom, navyše ďaleko od domova. V určitom momente potrebujú vypustiť paru, poriadne sa uvoľniť. O párty a neviazanej zábave, ktorá sprevádza život v olympijských dedinách koluje množstvo príbehov. Ten svoj teraz vyrozprávali bývalé hráčky pozemného hokeja Ellen Hoogová a Naomi van Asová v podcaste s názvom "Do Paríža".

Na autogramiáde bol taký dlhý rad, že na každého ani nevyšlo.
Slafkovský sa dal na kajakárske preteky: Juraj, radšej zostaň len na ľade Zobraziť článok

Išlo o život

Ich spomienky sa viažu k nespútanej párty počas poslednej noci olympiády v Riu de Janeiro 2016. Holandskí olympionici rozpútali divokú oslavu pri bazéne, no van Ansová so svojou tímovou kolegyňou sa držali radšej obďaleč. "Ako slušné dievčatá sme stáli pri plote a pozorovali sme, čo sa deje pri bazéne. V jednom momente sme si pomysleli, že tam môže niekto zomrieť. Jedna hádzanárka sedela na krku veslára, ktorý bežal po klzkom povrchu okolo bazéna. Ak by spadol, bola by mŕtva," lovila van Ansová spomienky na divokú párty v Riu. "Mohla tvrdo spadnúť na hlavu, boli úplne opití. My sme tam len stáli a mysleli sme si, že sa to môže veľmi rýchlo zvrtnúť. Našťastie všetko dobre dopadlo,” dodala.

O neviazanom sexe počas olympijských párty sa tiež traduje množstvo príbehov a potvrdzuje ich aj Ellen Hoogová. Milostným radovánkam sa športovci venovali doslova všade! "Jedni vychádzali z kríkov, druhí zo záchodu, ďalší z bazéna. Dialo sa tam toho naozaj veľa, my sme tam len stáli a veľmi sme sa smiali. Keď štyri roky pracujete na jednom cieli a potom sa to skončí, potrebujete sa trochu uvoľniť. Aj my sme sa poriadne odviazali. Všetci spievali, tancovali, objímali sa a všade tieklo pivo," spomínala Hoogová.

Skejtbordista Richard Tury.
Skejtbordista Tury o zmene v programe: Aspoň budem dlhšie na olympiáde Zobraziť článok

Ovracané vlasy

Zaujímavé chvíle nastali aj po skončení bujarej párty, keď športovcov čakala ešte hodinu a pol dlhá cesta na ubytovanie. Vzhľadom k nedostatku priestoru v autobuse a stavu, v akom sa podgurážení športovci nachádzali, to bolo poriadne divoké. "V autobuse nebolo dosť miesta, ľudia stáli a niektorí sedeli aj na operadlách. Boli takí opití, že zaspávali v rôznych pozíciách. Tess Westerovú dokonca jeden veslár ovracal, všetko mala vo vlasoch. Nechutné, mne by prišlo zle," vytiahla van Ansová nechutnú príhodu.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk