Taliansky výškar to musel u manželky žehliť: Stratil obrúčku a potom prišiel vtipný návrh

Slávnostný ceremoniál sa pre neho zmenil na nepríjemnosti. Taliansky skokan do výšky Gianmarca Tamberi (32) dostal poctu v podobe vlajkonosiča ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slávnostný ceremoniál sa pre neho zmenil na nepríjemnosti. Taliansky skokan do výšky Gianmarca Tamberi (32) dostal poctu v podobe vlajkonosiča Talianska na otváracom ceremoniáli Olympijských hier v Paríži.

FOTOGALÉRIA: Gianmarco Tamberi

Lenže zážitok zo slávnostnej akcie sa mu zmenil na problémy. Olympijský víťaz z Tokia totiž pri ceremoniáli stratil svadobnú obrúčku. Tá skončila na dne rieky Seina!

„Ospravedlňujem sa, láska. Naozaj sa ti veľmi ospravedlňujem,“ napísal taliansky športovec na instagram odkaz svojej manželke Chiare Bontempi Tamberiovej, s ktorou mal svadbu v roku 2022.

Skejtbordista Richard Tury.
Skejtbordista Tury o zmene v programe: Aspoň budem dlhšie na olympiáde Zobraziť článok

Podľa Tamberiho za to môže fakt, že príliš veľa schudol. „Ak sa to už muselo stač, nemohol som si vybrať lepšie miesto. Navždy už zostane v meste lásky,“ pridal už vtipnejší komentár.  

Austrálsky cyklista Lucas Plapp v noci podstúpil operáciu brucha.
Bolestivý koniec na OH: Austrálčan putoval z pretekov rovno pod nôž Zobraziť článok

Smolu označil za poetickú. Svojej žene navrhol, aby do rieky hodila aj svoj prsteň. „Potom budeme spolu navždy. Zároveň budeme mať ďalšiu zámienku pre bnovenie našich sľubov a budeme sa môcť znovu vziať,“ prehlásil podľa webu bbc.com.

Tieto slová jeho polovičku potešili. „Iba ty dokážeš toto zmeniť v niečo romantické,“ napísala jeho žena Chiara.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk