Špeciálna podpora pre Mintálovú: Takto prekvapil Pellegrini! A čo Vlhová?

Slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová (25) skončila vo finále v K1 na OH v Paríži na 9. mieste. Na divokej vode vo Vaires-sur-Marne ...

Slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová (25) skončila vo finále v K1 na OH v Paríži na 9. mieste. Na divokej vode vo Vaires-sur-Marne ju spolu s obvyklými priaznivcami povzbudzovali aj lyžiarka Petra Vlhová (29), ale aj prezident Peter Pellegrini (48).

Fotogaléria

Ako píše Šport24.sk Mintálová vo finále ťukla hneď na prvej bránke, ktorú trafila pádlom. Nájazd do ťažkej sedmičky, ktorá robila problémy viacerým pretekárkam, zvládla čisto a rýchlo, no na štrnástke ju vynieslo a stratila veľa času. V spodnej časti už nedokázala ukrojiť zo svojho manka. Z víťazstva sa tešila Austrálčanka Jessica Foxová.

Rodáčku zo Žiliny na tribúne aj špeciálnu podporu. Okrem rodiny a svojho tímu nechýbal ani prezident Peter Pellegrini, minister vnútra Matúš Šútaj Eštok či slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová. Slovenskí politici prekvapili svojím outfitom. Viac vo FOTOGALÉRII!

Slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová.
Mintálová sa po finálovej jazde rozplakala: Ťažko sa mi to hodnotí! Zobraziť článok

Vychová Vlhová s priateľom Michalom lyžiarsku hviezdu?
Vlhová sa ukázala s priateľom v Paríži: TOTO mnohých prekvapilo! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk