Krachne nášmu reprezentantovi životný prestup?! Hancko prelomil mlčanie

Slovenský futbalový reprezentant Dávid Hancko (26) je počas prestupového leta na roztrhanie. Záujem hlásia silné kluby z Európy, no jeden ...

Slovenský futbalový reprezentant Dávid Hancko (26) je počas prestupového leta na roztrhanie. Záujem hlásia silné kluby z Európy, no jeden z nich sa chystá z rokovaní vycúvať.

Fotogaléria

O rodáka z Kamenca pod Vtáčnikom sa už dlhšie špekuluje, že opustí holandský klub Feyenoord Rotterdam. Záujem majú anglické kluby – FC Liverpool, Newcastle United či Leicester City, taliansky SSC Neapol či francúzsky Paríž Saint-Germain. Najvážnejším záujemcom bol ale v ostatnom čase španielske Atlético Madrid.

Kluby sa nedohodli

Podľa talianskeho novinára Nicolu Schira už bol prestup takmer hotový. „Hancko sa blíži prestupu do Atlética. Na stole je pripravený kontrakt do roku 2029,“ napísal nedávno taliansky novinár Nicola Schira. Teraz je ale všetko inak a z prestupu pravdepodobne nič nebude.

Dôvod nezdareného prestupu majú byť peniaze. Holandský klub za Slováka požadovalo 35 miliónov eur, s čím Španieli nesúhlasili. Klub s trénerom Diegom Simeonem navyše podpísal zmluvu so španielskym obrancom Robinom Le Normandom.  Za Hancka núkali 25 miliónov eur. V hre sú ale ďalšie dva silné kluby.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk