Zemetrasenie v Celje pred odvetou so Slovanom: Radikálny rez!

Damir Krznar už nie je tréner futbalistov slovinského klubu NK Celje, ktorý bojuje so Slovanom Bratislava o postup do 3. predkola Ligy ...
  • Zdroj: TASR

Damir Krznar už nie je tréner futbalistov slovinského klubu NK Celje, ktorý bojuje so Slovanom Bratislava o postup do 3. predkola Ligy majstrov. Prvý zápas druhého predkola sa skončil nerozhodne 1:1, odveta je na programe v utorok na Tehelnom poli.

FOTOGALÉRIA: LM: Celje - Slovan

Dva dni pred odvetným stretnutím Krznar na lavičke slovinského šampióna po vzájomnej dohode skončil, informoval klubový web.

Spolu s Krznarom skončili na lavičke aj jeho asistenti. Do Celje prišiel chorvátsky kormidelník v októbri minulého roka a získal s ním druhý majstrovský pohár v histórii klubu. Na lavičke Celje mal bilanciu 20 víťazstiev, 6 remíz a 5 prehier. "NK Celje úprimne ďakuje Damirovi Krznarovi a jeho tímu za vykonanú prácu a praje im všetko najlepšie do budúcnosti," informoval v nedeľu slovinský klub na svojom webe.

Víťaz tohto dvojzápasu sa v ďalšom predkole stretne s úspešnejším z dvojice APOEL Nikózia - Petrocub Hincesti. V prvom zápase triumfoval cyperský tím 1:0.

Na snímke tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss st.
Weiss s vráskami na čele: Slovan prišiel pred odvetou o ďalšiu oporu! Zobraziť článok

Vychová Vlhová s priateľom Michalom lyžiarsku hviezdu?
Vlhová sa ukázala s priateľom v Paríži: TOTO mnohých prekvapilo! Zobraziť článok

Na snímke slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová.
Skvelá reklama pre Slovensko: Mintálová zabojuje na OH o medailu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk