Vlhová sa ukázala s priateľom v Paríži: TOTO mnohých prekvapilo!

Šampiónka si prišla pozrieť šampiónov! Do dejiska letných hier v Paríži v nečakane cez víkend zavítala aj olympijská víťazka z Pekingu ...

Šampiónka si prišla pozrieť šampiónov! Do dejiska letných hier v Paríži v nečakane cez víkend zavítala aj olympijská víťazka z Pekingu 2022, slovenská lyžiarka Petra Vlhová (29). Spoločnosť jej vo francúzskej metropole priateľ Michal Kyselica.

Fotogaléria

Jedna z najlepších lyžiarok sveta Petra Vlhová sa v posledných mesiacoch zotavuje po operácii kolena, ktoré si poranila v januári na domácom Svetovom pohári v Jasnej. Počas víkendu si spoločne so svojim priateľom Michalom Kyselicom odskočili do Paríža, kde sa od piatku konajú olympijské hry.

V sobotu sa zaľúbená dvojica objavila v tenisovom areáli Roland Garros, kde sa každoročné koná antukový grandslamový turnaj. Teraz v tomto stredisku bojujú tenisti o medaily pod piatimi kruhmi. „Pán Carlos Alcaraz. Neuveriteľné vidieť jeho majstrovstvo v akcii,“ napísala Vlhová na svoju sociálnu sieť a pridala krátko video španielskeho tenistu, ako bojuje v 1. kole na turnaji. „Vôbec nevieme, že Petra dorazila do Paríža. Je tu, ako súkromná osoba,“ dozvedeli sme sa od našej výpravy v Paríži. Viac vo FOTOGALÉRII!

Petra si zrejme okrem tenisu prišla pozrieť aj iné športy a nie je vylúčené, že včera bola podporiť či už tenistku Annu Karolínu Schmiedlová, ako aj slalomárku Elišku Mintálovú.

Na snímke slovenský reprezentant v športovej streľbe Patrik Jány.
Finále vzduchovej pušky bez účasti Slovenska: Jány umiestnenie z Tokia nezopakuje Zobraziť článok

Wang Jang skončil svoje účinkovanie už v prvom kole dvojhry.
Senzácia sa nekonala: Wang Jang uchmatol ašpirantovi na zlato jediný set Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk