Weiss s vráskami na čele: Slovan prišiel pred odvetou o ďalšiu oporu!

Stabilných členov základnej jedenástky bude potrebné nahradiť! Vladimír Weiss st. musí pred utorkovou domácou odvetou kvalifikácie o ...
  • Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Stabilných členov základnej jedenástky bude potrebné nahradiť! Vladimír Weiss st. musí pred utorkovou domácou odvetou kvalifikácie o Ligu majstrov riešiť nepríjemné problémy.

FOTOGALÉRIA: Komárno - Slovan

Úradujúci majstri vkročili do nového ročníka Niké ligy víťazstvom. Komárno definitívne zlomili počas posledných desiatich minút. "Hráčov som upozorňoval, že proti nováčikovi je to v prvom kole vždy nebezpečné, čo si pamätáme aj z nedávnej minulosti. Nastúpilo 11 čerstvých hráčov, vyhrali sme 4:1, no nie so všetkým som spokojný, tak ako vždy,“ hodnotil hlavný tréner „belasých“ bezprostredne po stretnutí. 

Keďže Slovan má v týchto dňoch poriadne nabitý program, voľno dostalo niekoľko opôr. „Povedal som hráčom, aby sa ukázali tí, ktorí chcú tlačiť na tých, ktorí nastúpia v utorok. Niektorí sa chopili šance, iní menej. Komárno podalo najmä v prvom polčase sympatický výkon. Za stavu 1:1 sme mohli inkasovať a priebeh by bol dramatickejší, určite by som v takom prípade skôr striedal. Po striedaniach prišla na ihrisko kvalita, Mak či Strelec riešia situácie inak než ostatní, tam sa ukázal rozdiel,“ priznal po záverečnom hvizde. 

V domácej odvete proti slovinskému Celje nebude môcť nastúpiť grécky záložník Kyriakos Savvidis, ktorý videl v prvom stretnutí červenú kartu. S veľkou pravdepodobnosťou však nepôjde o jedinú absenciu. „Žiaľ, prišli sme o Lukáša Pauscheka, ktorý má buď zlomenú kľúčnu kosť, alebo vážne zranenie ramena. Stratili sme hráča z užšieho kádra, resp. základnej jedenástky, preto odchádzam smutný," konštatoval Vladimír Weiss st. 

Slovenský profesionálny futbalista Marek Hamšík.
Marek Hamšík bol na roztrhanie: Dáme vyhovel aj pri géčku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk