Náš reprezentant totálne nezvládol rozhovor: Nebudem sa vyjadrovať! Aha, čo prišlo potom

Slovenský reprezentant v športovej streľbe Juraj Tužinský nepostúpil do osemčlenného finále vzduchovej pištole na olympijských hrách ...

Slovenský reprezentant v športovej streľbe Juraj Tužinský nepostúpil do osemčlenného finále vzduchovej pištole na olympijských hrách vo Francúzsku. Následne nezvládol ani rozhovor pre Slovenskú televíziu.

Fotogaléria

V sobotňajšej kvalifikácii v Chateauroux obsadil 25. miesto s nástrelom 571 bodov. Na postup mu chýbalo šesť bodov.

Tužinský neodštartoval najlepšie a po úvodnom zo šiestich kôl mal na konte 94 bodov, čo ho radilo do tretej desiatky. Úvod zvládol najlepšie Srb Damir Mikec, obhajca striebra z Tokia mal nástrel 99 b.

Slovenský reprezentant zvládol druhé kolo lepšie s 97 b, v ďalších dvoch však získal len 94 a 92 bodov a postup sa mu výrazne vzdialil. V posledných dvoch kolách si pripísal zhodne 97 b, čo mu dokopy prinieslo 571 bodov a stačilo mu to len na 25. priečku.

V Paríži je už všetko pripravené na olympiádu.
Obrovská tragédia v Paríži: Tréner († 60) zomrel v olympijskej dedine! Zobraziť článok

Kvalifikáciu vyhral s nástrelom 584 b Mikec, posledný ôsmy postupujúci Robin Walter z Nemecka mal 577 b. Štartovalo 33 strelcov a Tužinský obsadil nepostupovú 25. priečku. Juraj bol po neúspechu značne sklamaný a rozčarovaný. „Teším sa domov, na syna. Budem sa s ním hrať a užívať si zvyšok voľného roka. Konečne nemusím chodiť na tréningy,“ povedal na úvod v rozhovore pre STVR.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk