Náš reprezentant totálne nezvládol rozhovor: Nebudem sa vyjadrovať! Aha, čo prišlo potom

Slovenský reprezentant v športovej streľbe Juraj Tužinský nepostúpil do osemčlenného finále vzduchovej pištole na olympijských hrách ...

Slovenský reprezentant v športovej streľbe Juraj Tužinský nepostúpil do osemčlenného finále vzduchovej pištole na olympijských hrách vo Francúzsku. Následne nezvládol ani rozhovor pre Slovenskú televíziu.

Fotogaléria

Novinár sa pýtal ďalej, no Tužinský sa ku kvalifikácii nechcel vracať. „Nebudem sa k tomu dnes vyjadrovať,“ stroho uviedol.

„Budem si užívať konečne voľno, teraz je to pre mňa asi úplne najviac. Nič sa nestalo. Zastrieľali sme si. Tak to je a už to nezmením. Vyskúšali sme to. Nevyšlo to. Ideme ďalej,“ zopakoval slovenský reprezentant a odišiel spred kamery počas rozhovoru.

Tužinský sa predstavil už na svojej štvrtej olympiáde, v minulosti sa zúčastnil aj na hrách v Londýne 2012, Riu de Janeiro 2016 a Tokiu 2020. Najlepší výsledok dosiahol v Brazílii, kde sa prebojoval do finále a tesne mu ušla medaila, keď skončil na štvrtom mieste o dve desatiny bodu. Pred troma rokmi v Tokiu obsadil v kvalifikácii 27. priečku.

Danny Drinkwater ukončil kariéru pomerne skoro.
Smutný pohľad na bývalého reprezentanta: Po konci kariéry je z neho troska! Zobraziť článok

Na snímke slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová.
Mintálová postúpila v Paríži do semifinále: Bol to tlak, ale užila som si to! Zobraziť článok

Slovenská cyklistka Nora Jenčušová na trati individuálnej časovky žien počas XXXIII. letných olympijských hier v Paríži.
Zázrak sa nekonal: Jenčušová skončila pri olympijskom debute v tretej desiatke Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk