Českí tenisti kvôli olympiáde prekonali rozdiely: Napriek rozchodu spolu vytvoria pár

Po viac ako troch rokoch si povedali dosť, no aj tak ich uvidíme bok po boku. Českí tenisti Tomáš Macháč (23) a Kateřina Siniaková (28) ...
  • Zdroj: Northfoto

Po viac ako troch rokoch si povedali dosť, no aj tak ich uvidíme bok po boku. Českí tenisti Tomáš Macháč (23) a Kateřina Siniaková (28) budú po ukončení vzájomného vzťahu zdieľať olympijský kurt. V role kamarátov o medaile zabojujú v zmiešanej štvorhre.

FOTOGALÉRIA: Českí tenisti kvôli olympiáde prekonali rozdiely

O ich rozchode sa špekulovalo už dlhšiu dobu. Poslednú spoločnú fotografiu zdieľala Siniaková na sociálnych sieťach zo začiatku marca, Macháč dokonca dokumentáciu spoločných zážitkov zo svojho Instagramu zmazal. Odlúčenie ale podľa všetkého prebehlo pokojne.

„Áno, je to pravda, no ide o moju súkromnú vec," stručne Siniaková potvrdila špekulácie pre portál Blesk.cz.  Detailnejšie sa k celej situácii nechcela vyjadrovať.

​Hoci je koniec dlhoročného vzťahu definitívny, Macháča so Siniakovou čaká ešte jedna spoločná úloha. Na olympijských kurtoch Roland Garros budú hrať zmiešanú štvorhru. Prvý zápas majú na programe v pondelok 29. júla proti nemeckej dvojici Laura Siegemundová a Alexander Zverev.

Taliansky tenista Jannik Sinner.
Turnaj pod piatimi kruhmi bez svetovej jednotky: Taliana zastavilo netypické zranenie Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk