Obrovský smútok i hnev v Ružomberku: Prehral lepší tím!

Futbalisti MFK Ružomberok nedokázali v úvodnom zápase 2. predkola Európskej ligy proti Trabzonsporu napriek streleckej prevahe skórovať ...

Futbalisti MFK Ružomberok nedokázali v úvodnom zápase 2. predkola Európskej ligy proti Trabzonsporu napriek streleckej prevahe skórovať ani raz a s favoritom doma prehrali 0:2.

Fotogaléria

Pred budúcotýždňovou odvetou tak majú už iba malé šance na postup do tretieho predkola, kde sa víťaz tohto dvojzápasu stretne s úspešnejším z dvojice Wisla Krakov - Rapid Viedeň.

"Vnímam to tak, že prehral lepší tím. Myslím si, že sme ich prevýšili vo veľa veciach, hlavne v šanciach. Mňa hlavne mrzí, že som nepremenil dve šance, ktoré som mal. Tá posledná bola tutovka, ktorú by som mal premieňať. Mrzí ma to. Chcel by som sa ospravedlniť spoluhráčom aj celému tímu," zhodnotil pre klubový web útočník Martin Boďa, ktorý prišiel na ihrisko v 56. minúte s cieľom posilniť ofenzívu.

V tej chvíli viedol turecký klub 1:0 po presnom zásahu Trezegueta v 39. minúte. Domáci si vypracovali viacero príležitostí na vyrovnanie, no napokon v nadstavení inkasovali aj druhýkrát od mladého krídelníka Cihana Canaka. Podľa Boďu nevystihuje dvojgólová prehra dianie na ihrisku: "Myslím si, že každý jeden hráč pristúpil k tomu zápasu tak, ako sme chceli, ako sme sa pripravovali od začiatku týždňa. Tréner nám zdôraznil určité taktické veci, ktoré sme splnili takmer do bodky. Mrzí nás, že sme neuhrali lepší výsledok, lebo myslím si, že sme na to mali."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk