Do Paríža zamierili aj chodeckí snúbenci Černý a Burzalová: Na postele treba záťažový test!

Príbeh ako z rozprávky! Majstrovstvá sveta v atletike v Budapešti zažili vlani netradičné zásnuby, o ktoré sa postaral slovenský chodec ...
  • Zdroj: Slovenský olympijský tím

Príbeh ako z rozprávky! Majstrovstvá sveta v atletike v Budapešti zažili vlani netradičné zásnuby, o ktoré sa postaral slovenský chodec Dominik Černý (26). V cieli pretekov na 35 km požiadal o ruku svoju priateľku a chodeckú i reprezentačnú kolegyňu Hanu Burzalovú (23).

FOTOGALÉRIA: Dominik Černý a Hana Burzalová

Zaľúbenci teraz spolu odleteli na olympijské hry do Paríža, kde budú súťažiť v pretekoch na 20 km i v mix štafete. Umožnia im bývať spolu a plánujú posunúť vzťah na vyšší stupeň?

Pred spoločným odchodom nás zaujímalo, či Dominik po vlaňajšom prekvapení chystá niečo romantické aj tento rok v Paríži. Ako prvá sa však odpovede chopila jeho snúbenica. „Svadba nebude... Zatiaľ! V tejto sezóne sa koncentrujeme na olympiádu, takže ideme do Paríža hlavne pretekať. Maximálne úsilie vložíme do oboch disciplín, budeme sa tešiť z každého úspechu,“ uviedla s úsmevom Burzalová, ktorú hneď doplnil jej partner:

„Život na olympiáde si užijeme intenzívne, keďže nás čakajú dva štarty. Čo sa týka toho, čo Paríž ponúka ako mesto, to si budeme užívať až po 7. auguste, po poslednej disciplíne.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk