V Česku tiká prestupová bomba: Slovenský reprezentant ku konkurencii!

Bude sa sťahovať na novú adresu! Člen širšieho slovenského reprezentačného tímu Róbert Lantoši si zrejme v Česku vyskúša už druhé pôsobisko. ...
  • Zdroj: TASR

Bude sa sťahovať na novú adresu! Člen širšieho slovenského reprezentačného tímu Róbert Lantoši si zrejme v Česku vyskúša už druhé pôsobisko. 

FOTOGALÉRIA: Róbert Lantoši

Bronzový medailista z juniorského svetového šampionátu patril počas uplynulého ročníka ku kľúčovým postávam Mladej Boleslavi. V 50 zápasoch pozbieral celkovo 47 kanadských bodov za 20 gólov a 27 asistencií. Do záverečnej nominácie Slovenska na šampionát v Prahe a Ostrave sa napokon nedostal, čo bolo pre mnohých fanúšikov i odborníkov prekvapením.  

Teraz už jeho bývalý zamestnávateľ ešte v marci oznámil, že kroky 28-ročného útočníka povedú iným smerom. Klub údajne dostal ponuky, ktorým skrátka nemohol konkurovať. Očakával sa presun do Švajčiarska či návrat do Švédska, kde už v minulosti pôsobil. Realita ale bude podľa všetkého úplne iná. 

Ako na svojom webe informoval iSport.cz, rodák z Prievidze sa prednedávnom rozhodol vymeniť zastupujúcu agentúru, pretože o jeho budúcnosti stále nebolo rozhodnuté. Hokejové hranice našich západných susedov by napokon opustiť nemal. Od novej sezóny by mal byť podľa spomínaného zdroja súčasťou klubu Bílí Tygři Liberec.

Slovenský hokejový tréner a bývalý hráč Andrej Podkonický.
Hokejový tréner Podkonický predĺžil kontrakt v ruskom Omsku: Druhú chybu s KHL som urobiť nechcel! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk