Bývalá nemecká skokanka to povedala na rovinu: Prečo sa na olympiáde toľko sexuje?

Odhalila pravdu. Bývalá nemecká skokanka do diaľky Susen Tiedtkeová (55) si užíva už športový dôchodok, dianie v športe však stále sleduje. ...
  • Zdroj: instagram/susentiedtke

Odhalila pravdu. Bývalá nemecká skokanka do diaľky Susen Tiedtkeová (55) si užíva už športový dôchodok, dianie v športe však stále sleduje. Ujsť si nenechá ani olympijské hry v Paríži, pozornosť upriami hlavne na súboje v atletike.

FOTOGALÉRIA: Susen Tiedtkeová

Tiedtkeová štartovala na dvoch olympijských hrách, v roku 1992 v Barcelone a o osem rokov neskôr v Sydney. Rodáčka z Berlína, ktorá sa objavila aj v známom pánskom magazíne, tak dokonale pozná život v olympijskej dedine.  Strieborná a bronzová medailistka z halových MS nemala problém hovoriť ani o citlivých témach, ako sú sexuálne vzťahy počas olympijských hier.

Marockí fanúšikovia zaútočili na hráčov Argentíny.
Prvý škandál OH v Paríži je tu: TOTO vyviedli fanúšikovia Maroka! Zobraziť článok

„Športovci sú na olympiáde na fyzickom vrchole. Po skončení súťaže chcú vybiť energiu. Keď súťaž skončí, chcú mnohí z nich žiť svojou energiou, chodia na párty, potom príde na rad alkohol a už to ide,“ vysvetlila skokanka nemeckému denníku Bild dôvody, prečo sa na OH tak často hovorí o sexuálnych vzťahoch.

Rafael Nadal Diana Taurasiová patria medzi hviezdy na OH.
Veteráni v Paríži: Už mali byť na športovom dôchodku, na OH ale zabojujú o medaily Zobraziť článok

„Niekedy sa stalo, že ste ani spať nemohli. Z vedľajších izieb bolo totiž počuť ľudí, ako sa oddávajú sexuálnym radovánkam,“ dodala.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk