Na Kuchajde štartuje olympijský festival: Príďte sa zabaviť športom!

Slávnostným ceremoniálom sa na rieke Seina začnú v piatok nielen olympijské hry v Paríži, ale na Slovensku aj olympijský festival. Ten ...
  • Zdroj: SOŠV

Slávnostným ceremoniálom sa na rieke Seina začnú v piatok nielen olympijské hry v Paríži, ale na Slovensku aj olympijský festival. Ten potrvá v areáli bratislavskej Kuchajdy, podobne ako samotné hry, do 11. augusta. Ponúkne viac ako 30 športov a každý návštevník si určite nájde ten svoj. Každý festivalový deň bude venovaný jednému športu a vstup bude stále zadarmo.

FOTOGALÉRIA: Olympijský festival

Deti aj dospelí si môžu vyskúšať rôzne atletické disciplíny vrátane behu, skoku do diaľky a behu cez prekážky. Pre najmenších je pripravený detský štafetový kros a športové aktivity s obľúbeným Olympijským odznakom všestrannosti, projektom SOŠV.

Basketbaloví nadšenci sa môžu tešiť na basketbalový turnaj 3 x 3, ktorý je súčasťou Svetovej série hráčov do 21 rokov. Následne bude ihrisko otvorené na športovanie pre všetkých. Bedmintonové a hádzanárske ihriská, boxerský ring a stolnotenisové stoly budú pre verejnosť otvorené počas celých 17 dní. K dispozícii bude aj lezecká stena VISA, ktorá už je v tomto čase na Kuchajde oficiálne otvorená.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk