Majka Demitrová vo svadobnom salóne: Dala si ušiť šaty na mieru a aha, aká krásna je jej dcéra Zara!

V septembri to bude už 13 rokov, čo pri leteckom nešťastí zomrel niekdajší kapitán hokejovej reprezentácie Pavol Demitra († 36). Zostala ...
  • Zdroj: TASR

V septembri to bude už 13 rokov, čo pri leteckom nešťastí zomrel niekdajší kapitán hokejovej reprezentácie Pavol Demitra († 36). Zostala po ňom vdova Mária (47) a deti Lucas (21) a Zara (19).

Kým syn sa teraz vybral za futbalovým dobrodružstvom do USA, Mária sa snaží žiť normálny život, k čomu jej pomáha nielen nový partner Peter po jej boku, ale aj dcéra Zara, ktorá vyrástla do krásy.

FOTOGALÉRIA: Majka Demitrová vo svadobnom salóne

So smrťou milovaného Pavla sa vyrovnávala dlhé roky. O tom, či si našla nového partnera, v minulosti nechcela hovoriť. Na konci minulého roka však bola Mária nafotená v spoločnosti bratislavského právnika Petra Baka v Trenčíne. Pár v tom čase videli počas prechádzok hlavne domáci Trenčania. Šport24.sk ich prichytil pri prechádzke na Štedrý deň aj v spoločnosti dcéry Zary a syna Lucasa. „Áno, som vo vzťahu veľmi šťastná. Nemám potrebu k tomu viac hovoriť,“ priznala vtedy pre Nový Čas Demitrová. Bak vedie v bratislavskom centre úspešnú právnickú kanceláriu.

U Demitrovcov je právnik už ako doma, otázne je len to, kam vzťah speje. Nedávno sa objavila na sociálnej sieti trnavského svadobného salónu Femina fotka s textom: „Majka Demitrová a Zarka Demitrová na oslave v šatách, ktoré som im s radosťou urobila. Najväčšia odmena je spokojnosť klientky.“ Za to sa poďakovala aj samotná vdova po hviezdnom hokejistovi: „Ďakujeme. Janka Mrvová, si úžasná nielen ako žena, ale aj ako neuveriteľne nadaná bytosť, ktorá vždy vyčaruje na mieru pre nás krásne šaty.“

Hokejový Slovan zrejme neodohrá prvé dva zápasy na domácom ľade.
Hokejový Slovan má veľký problém: Nemá kde hrať domáce zápasy! Zobraziť článok

Späť v st. louis

Futbalista Lucas vrátil meno Demitra do amerického St. Louis. V meste, kde sa narodil a kde v minulosti v hokejovom tíme Blues žiaril jeho otec Pavol, totiž talentovaný krídelník začiatkom mesiaca podpísal kontrakt do konca roka 2025 s klubom St. Louis City 2, ktorý hrá tretiu najvyššiu súťaž MLS NEXT Pro. Do zámoria zamieril po pôsobení v AS Trenčín, pričom ak sa presadí, môže dostať šancu aj v prvom tíme, ktorý pôsobí v MLS.

Lucas, syn zosnulého Pavla Demitru, sa trápi.
Meno Demitra bude opäť žiariť v USA: Syn legendárneho Pavla († 36) si zahrá za St. Louis Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk