Obrovský škandál pred OH: Odhalili nahé fotky a videá reprezentantky!

Prasklo veľké tajomstvo?! Na verejnosť sa dostali informácie, že skokanka do výšky z Ruska Elena Kulichenková, ktorá reprezentuje Cyprus ...

Prasklo veľké tajomstvo?! Na verejnosť sa dostali informácie, že skokanka do výšky z Ruska Elena Kulichenková, ktorá reprezentuje Cyprus a v Paríži bude vlajkonosičkou výpravy, má účet s vlastnými nahými fotkami a videami na platforme Only Fans, ktorá má jednu z najrozsiahlejších ponúk domácej pornografie na svete.

Fotogaléria

Dcéra ruského oligarchu žije v USA a od roku 2021 reprezentuje Cyprus. Záležitosť so šteklivým obsahom zverejnil cyperský server eReportaz. Ten tiež uviedol, že tamojší olympijský výbor o chúlostivej záležitosti okolo ruskej rodáčky vie.

Devätnásťročná Kulichenková však podľa serveru odmietla svoj profil zmazať. Cez právnika odkázala, že na fotkách a videách nie je v skutočnosti nahá ona, ale ide o produkt umelej inteligencie. Podľa zistení eReportaz ale európska šampiónka do 23 rokov nehlásila cyperskej polícii, že by došlo na jej strane v tomto smere k akejkoľvek ujme.

Odhalenie vyvolalo na Cypre u časti verejnosti veľké pobúrenie. Ozval sa napríklad aj prominentný právnik Christos Triantafyllides. „Olympijský výbor musí zaujať jasné stanovisko k záležitosti okolo športovkyne, ktorá má niesť cyperskú vlajku na olympijských hrách. Hovorím o atlétke z Ruska, ktoré zariadil cyperský pas jej otecko,“ napísal právnik na sociálnej sieti. Pikantné zábery nájdeš vo FOTOGALÉRII!

Most cez Seinu, ktorý prepája dve časti olympijskej dediny.
Parížska olympijská dedina: Pozrite sa ako to tam vyzerá pár hodín pred štartom olympiády Zobraziť článok

Organizátori OH v Paríži pripravili pre športovcov 200-tisíc kondómov.
V Paríži to bude poriadna divočina: Zrušený zákaz sexu, plno kondómov a aj jedna špecialita Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk