V Paríži to bude poriadna divočina: Zrušený zákaz sexu, plno kondómov a aj jedna špecialita

V Paríži sa bude sexovať! Oficiálne sa zrušil zákaz intímnosti z roku 2020, keď počas OH v Tokiu platili prísne podmienky spojené s pandémiou ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR

V Paríži sa bude sexovať! Oficiálne sa zrušil zákaz intímnosti z roku 2020, keď počas OH v Tokiu platili prísne podmienky spojené s pandémiou covidu.

FOTOGALÉRIA: OH Paríž 2024

V Paríži sa ale športovci a ich tímy majú na čo tešiť. Organizátori hier totiž pripravili pre nich 200-tisíc pánskych kondómov, 20 tisíc ženských kondómov a k dispozícii budú aj špeciálne pomôcky pre bezpečnejší orálny sex.

Tadej Pogacar
Pogačar sklamal svojich fanúšikov: Prečo nebude štartovať na olympiáde v Paríži? Zobraziť článok

Olympijské hry sa začnú už tento piatok a je jasné, že metropola Francúzska, známa ako mesto lásky, je na športovcov dobre pripravená. „Vybudovanie olympijskej dediny o rozlohe 70 futbalových ihrísk a k tomu k dispozícii veľké množstvo pánskej a dámskej ochrany. Dokonca špeciálne orálne rúška, pomôcka pre bezpečnejší orálny sex, to všetko pripravil Paríž pre športovcov a ich tímy,“ pripomína britský denník The Guardian.

OH 2024 v Paríži budú pod prísnou bezpečnostnou kontrolou.
Obavy o bezpečnosť na OH v Paríži: Táto krajina bude pod neustálym drobnohľadom! Zobraziť článok

Prvenstvo drží Rio

V Riu počas OH v roku 2016 dodali organizátori zatiaľ v histórii OH najviac kondómov, k dispozícii ich bolo 450 tisíc. V Tokiu ich organizátori tiež pripravili, ale upozornili, že počas pandémie covidu sú vhodné iba ako suvenír. Organizátori v Paríži plánujú aj rôzne kampane a prednášky týkajúce sa sexuálneho zdravia. Tohtoročné hry majú byť podľa Francúzov osvetové.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk