Najlepší slovenský cyklista histórie zavesil bicykel na klinec: Saganova epická cesta kariérou!

Slovenská cyklistická legenda Peter Sagan (34) ukončil svoju úspešnú kariéru. „Ak by mi niekto povedal na začiatku, čo všetko dosiahnem, ...
  • Zdroj: getty images

Slovenská cyklistická legenda Peter Sagan (34) ukončil svoju úspešnú kariéru. „Ak by mi niekto povedal na začiatku, čo všetko dosiahnem, ani by som mu neveril,“ konštatoval po svojich posledných pretekoch.

Štipnutie do zadku

31. 3. 2013

(23 rokov)

Na pretekoch Okolo Flámska skončil druhý za Švajčiarom Fabianom Cancellarom, no aj tak sa stal hlavnou hviezdou on. Na stupňoch víťazov totiž štipol do zadku hostesku, k čomu ho vyprovokovali kamaráti z tímu. Mnohí ho za to odsúdili a hovorili o sexuálnom obťažovaní. Peter sa za to ospravedlnil.

Svadba

11. 11. 2015

(25 rokov)

Život sa mu zmenil, keď sa zahľadel do vyštudovanej manažérky a bývalej finalistky Miss Universe Kataríny Smolkovej, ktorú si zobral v Dolnom Kubíne. „Čo ma najviac zaujalo na Petrovi? Asi to, že na rozdiel od väčšiny ľudí zostáva sám sebou a svojský, a to aj v situáciách, keď by to väčšina iných nedokázala,“ vravela vtedy jeho manželka.

Narodenie Marlona

25. 10. 2017

(27 rokov)

„S Katkou sme veľmi šťastní, že vám môžeme oznámiť narodenie Marlona. Náš syn aj Katka sú v poriadku,“ napísal vtedy na sociálnej sieti, pričom tento moment označil po rokoch za svoje najväčšie životné víťazstvo. „Bol to najsilnejší a najlepší pocit v mojom živote, aký som kedy zažil. Nevyrovná sa tomu žiadne víťazstvo na pretekoch ani to, keď si človek kúpi nové auto. Bola to veľmi silná emócia,“ konštatoval.

Petra Sagana čakajú zrejme posledné preteky na ceste.
Saganova emotívna spoveď: Najskôr idylka, potom rozvod! Prehovoril o vzťahu s Katkou Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk