Martin Réway si užíva otcovské povinnosti s dcérkou Karolínkou: Prvé spoločné kočíkovanie!

Hokejista Martin Réway (29) sa už naplno venuje svojej novej životnej úlohe - otcovstvu. Krátko po tom, čo si svoju novonarodenú dcérku ...
  • Zdroj: TASR/Marko Erd

Hokejista Martin Réway (29) sa už naplno venuje svojej novej životnej úlohe - otcovstvu. Krátko po tom, čo si svoju novonarodenú dcérku Karolínku priniesol domov z pôrodnice, sa pochválil fanúšikom na sociálnych sieťach spoločným kočíkovaním.

Martin Réway sa stal premiérovo otcom dcéry Karolínky.
Réway oznámil veľkú novinku: Fotka z nemocnice vyvolala ošiaľ! Zobraziť článok

Okrem toho, že sa stal otcom, Réway sa pripravuje aj na ďalšiu hokejovú sezónu, v ktorej bude opäť reprezentovať dres Liptovského Mikuláša. V uplynulej sezóne odohral za Liptákov v základnej časti 41 zápasov, v ktorých nazbieral 33 bodov za 7 gólov a 26 asistencií. V play-off pridal ďalších sedem asistencií v piatich zápasoch.

Liptáci si proti Zvolenu vybojovali piaty zápas.
Liptovský Mikuláš a Nitra odmietli koniec sezóny: O postupujúcich rozhodnú posledné zápasy Zobraziť článok

Martin Réway teraz preto prežíva jedno z najkrajších období svojho života a jeho fanúšikovia mu želajú hlavne veľa šťastia a radosti s malou Karolínkou. So svojím talentom na ľade a s novou životnou úlohou má pred sebou svetlú budúcnosť nielen ako hokejista, ale aj ako otec. Viac vo FOTOGALĚRII!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk