Beňuš po príchode do Paríža zmenil ubytovanie: Prečo sa vysťahoval z dediny?

Mení bydlisko! Slovenský slalomár Matej Beňuš (36) sa už od minulého piatka nachádza v dejisku letnej olympiády, ktorá v Paríži odštartuje ...
  • Zdroj: ns

Mení bydlisko! Slovenský slalomár Matej Beňuš (36) sa už od minulého piatka nachádza v dejisku letnej olympiády, ktorá v Paríži odštartuje slávnostným ceremoniálom už v piatok. Denníku Nový čas prezradil, čo všetko stihol absolvovať v prvé dni a aj to, prečo sa rozhodol vymeniť ubytovanie v olympijskej dedine za hotel…

FOTOGALÉRIA: Matej Beňuš

Štvorica vodákov - kajakári Jakub Grigar, Eliška Mintálová a slalomári Zuzana Paňková i Matej Beňuš - už minulý piatok odletela do dejiska letných hier v Paríži.

„Po prílete do Francúzska sme čakali na letisku dve hodiny na autobus, ktorý nás previezol do olympijskej dediny, museli sme sa akreditovať a následne aj ubytovať. Na izbe som s Kubom Grigarom, máme takú skromnú izbičku s kartónovými posteľami, takže rovnaké, ako to bolo v Tokiu 2021,“ prezradil na úvod prvé dojmy z Paríža Matej Beňuš.

Cez víkend vodáci absolvovali na olympijskom kanáli aj prvé tréningy a Beňuš dokonca včera opustil ubytovanie v dedine. „Idem sa presťahovať na hotel, ktorý sa nachádza autobusom okolo 10 minút od vodného areálu. Z dediny mi to trvalo hodinu, tak­že to cestovanie bolo únavné,“ pokračoval Matej, ktorý si však pár dní v dedine pochvaľoval. „Je pekná, všetci ľudia sú veľmi milí a dokonca som sa stihol aj ostrihať,“ smeje sa strieborný medailista z olympiády 2016, ktorý má po ôsmich rokoch opäť medailové ambície.

Rodáčka z Ruska bude na OH v Paríži reprezentovať Cyprus.
Obrovský škandál pred OH: Odhalili nahé fotky a videá reprezentantky! Zobraziť článok

Podporí ho rodina

Beňuša príde do Francúzska podporiť aj rodina. „Áno, priletí manželka Ivana a najstarší syn Simon. Prídu aj kamaráti, takže som rád, že budem mať v hľadisku podporu,“ dodal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk