Má tie najdrahšie autá, no nikdy nešoféruje: Čo skrýva hviezdny Mbappé?

Ako novej posile Realu Madrid pribudne Kylianovi Mbappému (25) do garáže sponzorské BMW. Hviezdny útočník však svoj prírastok nebude ...
  • Zdroj: Northfoto

Ako novej posile Realu Madrid pribudne Kylianovi Mbappému (25) do garáže sponzorské BMW. Hviezdny útočník však svoj prírastok nebude môcť šoférovať, podobne ako ostatné luxusné vozidlá v jeho bohatej zbierke. Aký je dôvod?

FOTOGALÉRIA: Čo skrýva hviezdny Mbappé?

Hoci má bývalý hráč PSG už 25 rokov, stále nie je držiteľom vodičského preukazu. Napriek tomu vlastní automobily, o ktorým sa bežným smrteľníkom môže iba snívať. V porovnaní s inými špičkovými futbalistami teda šoférovanie nie je jeho koníčkom.

Od začiatku pôsobenia v parížskom veľkoklube má Mbappé svojho osobného vodiča, ktorý je s ním až dodnes. Vodičský preukaz tak majstrovi sveta z roku 2018 nechýba. „Pre mnohých ľudí je to povinnosť, ale pre mňa to nikdy nebola priorita,“ povedal otvorene francúzsky reprezentant v jednom z rozhovorov.

Jedným z najvýraznejších modelov, ktoré nová hviezdna posila „bieleho baletu" vlastní a zároveň si ho so sebou Kylian priviezol aj do španielskej metropoly, je Ferrari 488 Pista. Ide o limitovanú edíciu športového vozidla od talianskej značky a jeho cena sa začínala na sume takmer pol milióna eur. S výkonom 720 koní dosahuje rýchlosť 340 km/h a z 0 na 100 km/h zrýchli za neuveriteľných 2,85 sekundy.

Milan Škriniar a Kylian Mbappe v drese PSG.
PSG chce náhradu za Mbappeho: Zahrá si Škriniar so spoluhráčom Lobotku? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk