Jej partner spáchal samovraždu, hviezdna tenistka opäť žiari: Láska môjho života!

Bieloruska tenistka Aryna Sabalenková (26) sa pre zranenie ramena odhlásila z Wimbledonu a zamierila na dovolenku do Grécka. Užívala ...

Bieloruska tenistka Aryna Sabalenková (26) sa pre zranenie ramena odhlásila z Wimbledonu a zamierila na dovolenku do Grécka. Užívala si pláže, slnko, more a skvelé jedlo a navyše našla aj novú lásku.

Fotogaléria

Zdá sa, že Bieloruska je napriek zdravotným problémom veľmi šťastná a podnikateľa Georgiousa Frangulisa nazýva „láskou svojho života“.

Expartner spáchal samovraždu!

V marci zažila Aryna Sabalenka osobnú tragédiu, keď zomrel jej bývalý partner Konstantin Koľcov. Bývalý skvelý útočník, ktorý hral za Bielorusko na ZOH 2002 a 2010 a v rokoch 2002 až 2006 pôsobil v NHL za Pittsburgh Penguins, mal spáchať samovraždu skokom z balkóna.

Polícia v Miami uviedla ako pravdepodobnú príčinu osobné problémy. Ukázalo sa však, že Bieloruska už v čase tragédie netvorila pár s bývalým hokejistom.  

Nová láska

Tri mesiace od hroznej správy je ale opäť šťastne zadaná. Frangulis je majiteľom značky Oakberry, ktorá vyrába zdravé potraviny a má pobočky po celom svete.

Svetová trojka v poslednom čase prežíva ťažké obdobie v profesionálnej kariére. Z Wimbledonu musela odstúpiť pre zranenie ramena. Nezahrá si ani na olympijských hrách a voľný čas teda trávila na dovolenke.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk