Sagan prehovoril o rozvode s exmanželkou: S Katkou bolo všetko ideálne, až zrazu...

Krátko pred súťažným koncom kariéry prvýkrát prehovoril cyklista Peter Sagan (34) o rozvode s bývalou manželkou Katarínou (36), s ktorou ...

Krátko pred súťažným koncom kariéry prvýkrát prehovoril cyklista Peter Sagan (34) o rozvode s bývalou manželkou Katarínou (36), s ktorou sa odlúčili pred šiestimi rokmi.

Fotogaléria

Dobrý vzťah

Sagan sa oženil na jeseň 2015, ale už v júli 2018 oznámil svetu, že vzťah s Katarínou sa rozpadol. „Najskôr som to mal všetko idealistické. Bicykloval som, našiel som si frajerku, ktorú som si zobral, máme syna. Potom to začalo škrípať, rozviedli sme sa. Syn nám zostal, za čo som veľmi rád,“ doplnil.

Napriek rozvodu si však vzťah s exmanželkou pochvaľuje. „Myslím si, že máme dobrý vzťah. So synom nie je problém, keď ho chcem vidieť. Chodí do Monaka do školy, takže keď som tam, vidím ho každý deň. Keď sme boli spolu, bolo to také idealistické, potom sa to pokazilo a zaškrípalo to. Predtým som žil pre cyklistiku, teraz môžem žiť pre moju rodinu. Vždy je pre čo žiť,“ dodal.

Prišiel „zo srandy“

Košický Veľký Bankov bol cez víkend dejiskom slovenského šampionátu v horskej cyklistike, kde sa Sagan súťažne lúčil s horákmi, na ktorých pred prechodom na cestu začínal.

V sobotňajšej súťaži cross-country na krátkej trati s desiatkou účastníkov skončil Sagan druhý za Matejom Ulíkom. „Na to, že som sa zúčastnil na týchto pretekoch už len tak zo srandy, som veľmi rád, že som dosiahol druhé miesto,“ povedal pre STVR typicky saganovsky. Rovnako druhé miesto obsadil za Ulíkom aj v nedeľu v cross-country na olympijskej trati.

Rodáčka z Ruska bude na OH v Paríži reprezentovať Cyprus.
Obrovský škandál pred OH: Odhalili nahé fotky a videá reprezentantky! Zobraziť článok

Tenistka Aryna Sabalenková je zamilovaná až po uši.
Jej partner spáchal samovraždu, hviezdna tenistka opäť žiari: Láska môjho života! Zobraziť článok

Slovenský legendárny cyklista Peter Sagan.
Čo sľúbil, to dodržal: Peter Sagan sa lúči s kariérou vo veľkom štýle Zobraziť článok

Hokejista Marek Hrivík si zatrénoval na bicykli s bratmi Saganovcami.
Slovenský hokejista trénoval so Saganom: Aha, o koho ide! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk