Sagan prehovoril o rozvode s exmanželkou: S Katkou bolo všetko ideálne, až zrazu...

Krátko pred súťažným koncom kariéry prvýkrát prehovoril cyklista Peter Sagan (34) o rozvode s bývalou manželkou Katarínou (36), s ktorou ...

Krátko pred súťažným koncom kariéry prvýkrát prehovoril cyklista Peter Sagan (34) o rozvode s bývalou manželkou Katarínou (36), s ktorou sa odlúčili pred šiestimi rokmi.

Fotogaléria

Ako píše Šport24.sk, hoci dosiahol v profesionálnej kariére až 121 triumfov, za svoje najväčšie víťazstvo označil splodenie potomka so svojou ex, s ktorou majú aj vďaka synovi Marlonovi (6) stále výborný vzťah.

Sagan sa nedávno lúčil s fanúšikmi na cestných pretekoch Okolo Slovenska, pričom kariéru v horskej cyklistike sa rozhodol tiež ukončiť doma na republikovom šampionáte v Košiciach. Svoje najväčšie úspechy však dosiahol už oveľa skôr. „Najväčším úspechom je môj syn,“ povedal v relácii Opri sa o mňa v Slovenskom rozhlase.

Úspechy

Narodenie syna Marlona radí nad všetky úspechy na pretekoch. „Bol to najsilnejší a najlepší pocit v mojom živote, aký som kedy zažil. Nevyrovná sa tomu žiadne víťazstvo na pretekoch ani to, keď si človek kúpi nové auto. Bola to veľmi silná emócia,“ konštatoval.

Bol to otec, kto Martinu priviedol na svahy.
Obrovský smútok v rodine známej lyžiarky: Zomrel jej člen rodiny! Zobraziť článok

Z pretekárskeho hľadiska je to podľa jeho slov ťažké porovnať. „Vymenoval by som tri tituly majstra sveta, každý jeden je špeciálny, potom víťazstvá na klasikách Paríž - Roubaix a Okolo Flámska. Sú to historické preteky a víťazstvá na nich si veľmi cením. Získať sedemkrát zelený dres na Tour de France je tiež dosť veľký úspech. Za všetkým je tvrdá práca,“ riekol.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk