Slávny Youtuber šokoval celý bojový svet: Brutálnym spôsobom ukončil bývalého zápasníka UFC

V nedeľu nad ránom v Spojených štátoch amerických sme v boxerskej akcii opäť videli Jakea Paula (27). Ak niekto namietal, že doteraz ...
  • Zdroj: Instagram/@jakepaul

V nedeľu nad ránom v Spojených štátoch amerických sme v boxerskej akcii opäť videli Jakea Paula (27). Ak niekto namietal, že doteraz mladý Youtuber nastupoval najmä proti vyslúžilým bojovníkom, teraz nemal čo povedať. Mladší z dvoch známych bratov totiž nastúpil proti šampiónovi boxu bez rukavíc a bývalému bojovníkovi UFC Mikeovi Perrymu (32).

FOTOGALÉRIA: Jake Paul

Pre Jakea Paula to bol od roku 2020 jedenásty zápas medzi profesionálmi. Pôvodne sa síce mal postaviť proti Mikeovi Tysonovi, no keďže legendárneho športovca trápili zdravotné problémy, ich duel bol odložený. Hodenú rukavicu na júlový termín však zdvihol spomínaný Perry. 

Rodák zo štátu Michigan chcel umlčať populárneho influencera, ale napokon sa pred ním musel skloniť. Problémy mal už v úvodnom dejstve a definitívny klinec do rakvy prišiel v šiestom kole. Paul niekoľkými tvrdými údermi nedal obávanému súperovi žiadnu šancu na pokračovanie v súboji. Opäť tak šokoval celý svet!

Ivan Buchinger si naplno užil svadbu s dlhoročnou partnerkou Zuzanou, napriek tomu, že má pred zápasom.
Svadba legendy slovenského MMA: Nevesta ako z rozprávky a prečo neprišiel kamarát Attila Végh? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk