Obrovský smútok v rodine známej lyžiarky: Zomrel jej člen rodiny!

Českú lyžiarku so slovenským pôvodom Martinu Dubovskú (32) zasiahol opäť veľký žiaľ. V roku 2021 podľahla jej mama zraneniam z autonehody, ...
  • Zdroj: Instagram/@martinadubovska

Českú lyžiarku so slovenským pôvodom Martinu Dubovskú (32) zasiahol opäť veľký žiaľ. V roku 2021 podľahla jej mama zraneniam z autonehody, pričom teraz prišla aj o milovaného otca. Len v piatok ráno o ňom rozprávala pekne v televízii, pričom v sobotu večer sa už musela s veľkým smútkom vyrovnávať s jeho stratou.

Len niekoľko hodín nato však prišiel šok. V sobotu večer zverejnila na svojom instagramovom profile sériu fotografií so svojím otcom Jánom a všetkým oznámila smutnú správu o tom, že zomrel. „Otcovo dievča vždy a navždy,“ napísala Martina k fotografiám s milovaným otcom.

Ilustračná fotografia.
Tragický pád v kúpeľni: Zomrel futbalový reprezentant (†20) Zobraziť článok

Čo to s ňou urobí?

Iba 12 dní po smrti mamy dosiahla Dubovská svoj dovtedy najlepší výsledok vo Svetovom pohári, keď v slalome v Jasnej skončila ôsma. „Boli to preteky venované len pre ňu, moju maminku. Dala som do nich všetky sily, ktoré mi v ťažkom období zostali,“ povedala vtedy. Čo s ňou v novej sezóne urobí smrť druhého rodiča, sa ešte iba ukáže.

Veronika oslavuje
Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová oslávila 40-ku: Svadba bude až po... Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk