Gerson Rodrigues rýpe do Slovana: Provokačný odkaz belasým!

Luxemburský reprezentačný útočník Gerson Rodrigues sa po predčasnom konci v Slovane Bratislava sťahuje do Číny, kde bude hrať druhú najvyššiu ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Luxemburský reprezentačný útočník Gerson Rodrigues sa po predčasnom konci v Slovane Bratislava sťahuje do Číny, kde bude hrať druhú najvyššiu súťaž. Neodpustil si provokačný odkaz belasým!

FOTOGALÉRIA: Gerson Rodrigues

Luxemburský reprezentačný útočník Gerson Rodrigues prichádzal do Slovana Bratislava ako veľká posila. No s kontroverznou povesťou. Sprevádzali ho škandály ako bitky, fyzické násilie na bývalej partnerke, problémy so životosprávou. A počas pôsobenia na Tehelnom poli sa jeho problematická povaha potvrdila. Neprišiel včas z reprezentačného zrazu, v klube niekoľko dní nevedeli, čo je s ním. Následne ho tréner Vladimír Weiss vyradil z tímu a potom bola s hráčom predčasne ukončená spolupráca.

Luxemburský futbalový reprezentant Gerson Rodrigues.
V Slovane potvrdil povesť problémového hráča: Gerson Rodrigues si našiel nový klub! Zobraziť článok

Rodrigues sa vrátil do Dynama Kyjev, ktorého je kmeňovým hráčom. No ukrajinský tím ho obratom poslal na ďalšie hosťovanie. Tentoraz do druhej najvyššej čínskej súťaže, obliekať bude dres tímu Guangxi Pingguo Haliao. Gerson Rodrigues po prestupe do nového klubu na svojom instagrame zverejnil odkaz, ktorý je provokačne mierený smerom k Slovanu Bratislava a jeho predčasnému koncu v belasom drese. "Boh je veľký, kamkoľvek pôjdete. Choďte niekam, kde si vás vážia a kde majú rešpekt k vášmu menu."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk