Slovan v šoku: Neuveriteľné, čo chcú Slovinci urobiť našim fanúšikom!

Predstavitelia bratislavského Slovana sú pred zápasom kvalifikácie Ligy majstrov na pôde slovinského Celje v obrovskom šoku! Organizátori ...

Predstavitelia bratislavského Slovana sú pred zápasom kvalifikácie Ligy majstrov na pôde slovinského Celje v obrovskom šoku! Organizátori chcú totiž segregovať fanúšikov belasých na tribúne.

Fotogaléria

Slovan Bratislava postúpil do 2. predkola Ligy majstrov, v ktorom bude čeliť slovinskému majstrovi NK Celje. Úvodný zápas odohrá na pôde súpera, no predstavitelia klubu a fanúšikovia zostali zhrození z vstupenkovej politiky slovinských organizátorov. Hosťujúci tím dostal od Slovincov k dispozícii 924 vstupeniek. Problémom však je, že Slovinci pristúpili k nevídanej segregácii fanúšikov.

Alen Mustafič v drese Slovana.
Slovan údajne získal staronovú tvár: Posilní stred poľa balkánsky záložník? Zobraziť článok

Ultras Slovana sa proti vstupenkovej politike Slovincov búria

Rozdelili Južnú tribúnu štadióna Z´dežele na dve časti. V menšom sektore má byť tvrdé jadro Ultras, do ktorého ale budú mať povolený vstup iba osoby vo veku 18 a viac rokov. V druhej časti Južnej tribúny majú byť tzv. "normálni" fanúšikovia. Samozrejme, predstavitelia tvrdého jadra fanúšikov Slovana Ultras sa proti tomuto konaniu ostro ohradili v príspevku na sociálnej sieti facebook.

"Musíme oceniť snahu nášho klubu získať pre nás čo najviac lístkov, avšak šokoval nás prístup futbalového klubu NK Celje. Ten sa rozhodol belasých fanúšikov rozdeliť a vyhradiť pre nás dva sektory (J a I) pre tzv. normálnych fanúšikov," píše sa facebookovom konte Ultras Slovan official. "Následne budú dva sektory uzatvorené a v samostatnom sektore pre 300 ľudí (sektor G) by mali byť tzv. ultras fanúšikovia. Čo je ešte horšie, v tzv. ultras sektore môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov a tieto budú podrobené oveľa prísnejším kontrolám pri vstupe a aj počas zápasu. Voči takémuto postupu klubu NK Celje sa chceme rázne ohradiť a vyjadriť svoj absolútny nesúhlas so segregáciou a ostrakizáciou určitých skupín fanúšikov. Je pre nás neprijateľné, aby sa fanúšikovia na výjazde delili na základe ich veku či iných faktorov."

Slovan Bratislava odohrá úvodný duel 2. predkola Ligy majstrov na pôde slovinského Celje v stredu 24. júla o 20.15 hod. Odveta je na programe na bratislavskom Tehelnom poli v utorok 30. júla.

Maxim Mateáš v drese Slovana
Na ME žiaril španielsky zázrak, v Slovane zas vytiahli ten svoj: Mateáš pripomína Yamala Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk