Za Lobotkovým kondičným zázrakom stojí manželka známeho futbalistu: Tajomstvo Stanovej formy odhalené!

V tíme trénera Francesca Calzonu bol jednou z kľúčových postáv. Stanislav Lobotka (29) svojimi výkonmi na futbalových majstrovstvách ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

V tíme trénera Francesca Calzonu bol jednou z kľúčových postáv. Stanislav Lobotka (29) svojimi výkonmi na futbalových majstrovstvách Európy ohúril celý svet. Po návrate na Slovensko sa Lobotka neoddal odpočinku a okamžite navštívil svoju osobnú trénerku Eriku Depetrisovú, manželku známeho futbalistu Davida Depetrisa.

FOTOGALÉRIA: Lobotka Depetrisová

Erika, ktorá má viac ako desať rokov skúseností s trénovaním, Lobotkovi pripravila náročný tréning, zameraný na vrchnú časť a stred tela, aby sa po náročnom šampionáte dostal opäť do formy.

Za formou Lobotku stojí Depetrisova manželka

„Naposledy chcel Stanko popracovať hlavne na vrchu a strede tela, keďže nohy mal po EURO unavené,“ uviedla pre Šport24 Erika Depetrisová, ktorá s Lobotkom spolupracuje už dlhší čas. „So Stankom sa poznáme už dlho, z čias, keď hrával za Trenčín a mal 17 rokov. Trénovať začal so mnou neskôr, keď hral v Celte Vigo,“ prezradila. Okrem fyzickej prípravy sa Erika zameriava aj na mentálnu prípravu svojich klientov, čo jej umožňuje dosahovať s nimi vynikajúce výsledky.

Slovenský futbalista v drese Neapolu Stanislav Lobotka (vpravo) sa teší so spoluhrámi z gólu
Spustí to búrku v Neapole a odíde aj Lobotka? PSG posiela za dve hviezdy poriadny balík Zobraziť článok

Momentálne si Lobotka užíva zaslúžený oddych na dovolenke, no po návrate plánuje pokračovať v tréningu s Erikou. „Dohodli sme sa, že po dovolenke si zavoláme a uvidíme, ako nám to vyjde časovo,“ povedala Erika. Tréningy sú udržiavacie a prispôsobené Lobotkovým potrebám, aby si udržal kondíciu a pripravenosť na ďalšie výzvy. Lobotka prešiel výraznou transformáciou a zlepšil svoju fyzickú kondíciu, čo sa prejavilo aj na jeho výkonoch na ihrisku. Depetrisová potvrdila, že Stano je v súčasnosti vo vynikajúcej forme a je motiváciou pre mnohých mladých športovcov.

„Pracuje sa mi s ním výborne. Celý tréning odmaká poctivo a precízne,“ pochválila Lobotku jeho trénerka. Depetrisová spolupracuje aj s ďalšími známymi osobnosťami zo sveta športu, ako je napríklad manželka slovenskej hokejovej legendy Ivana Gáboríková. Erika tiež trénuje tenistu Mika Bryana a topmodelku Mišku Kocianovú, čo len dokazuje jej vysokú odbornú kvalifikáciu a obľúbenosť medzi športovcami.

Erika a David Depetrisovci tvoria pár už dlhé roky a spolu majú pevný vzťah. Hoci David stále aktívne hrá futbal, Erika sa stará o jeho fyzickú kondíciu len príležitostne. „Rád si počas voľna oddýchne, a preto radi spolu konečne trávime chvíle inak ako na tréningoch,“ dodala Erika.

Na snímke sprava Tomáš Suslov (Slovensko) a Oleksandr Zubkov (Ukrajina) počas zápasu.
O našich reprezentantov je po šampionáte záujem: Ďalšieho Slováka chce získať slávny klub! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk